Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη το «Μακεδονία Παλλάς»

0

Ο Ιβάν Σαββίδης θα συνεχίσει να είναι το απόλυτο αφεντικό του «Μακεδονία Παλλάς», αφού επικράτησε και στον διαγωνισμό για την μακροχρόνια μίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου με αντίτιμο 1.722.000 ευρώ, το χρόνο όπως ανακοίνωσε το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

"Έχουμε έρθει για να επενδύσουμε"
“Έχουμε έρθει για να επενδύσουμε”

Ο Ελληνοπόντιος επιχειρηματίας, πολιτικός και συνάμα μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκανε την μεγαλύτερη προσφορά για κάθε χρόνο μίσθωσης του κι έτσι το πιο γνωστό φήμης ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης πέρασε στα χέρια του. Ουσιαστικά, στην εταιρία Atlantis Pak, η οποία είναι συμφερόντων του Σαββίδη.

Το «Μακεδονία Παλλάς» είναι ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη, από τα πιο φημισμένα. Βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Κτίστηκε την δεκαετία του 1979. Διαθέτει 284 δωμάτια και σουίτες με θέα στην Δυτική Θεσσαλονίκη, τον Λευκό Πύργο και τον Θερμαϊκό κόλπο. Απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

Σε πρόσφατη εκδήλωση στην συμπρωτεύουσα ο Σαββίδης, όπως είχε αναφέρει, έχει έρθει στην Ελλάδα για να επενδύσει. «Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει ουρά επενδυτών και όλους εμάς που έχουμε έρθει για να επενδύσουμε η Πολιτεία πρέπει να μας προσέξει», τόνισε.

Το φημισμένο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης
Το φημισμένο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, να αναφέρει: «Σήμερα 11/10/2013, η αρμόδια Επιτροπή Στέγασης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ολοκλήρωσε το έργο της εξέτασης της νομιμότητας των υποβληθέντων φακέλων για τη μακροχρόνια μίσθωση του ξενοδοχείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, ιδιοκτησίας ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Μετά την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών, πλειοδότης αναδείχτηκε η εταιρεία LLC Atlantis Pak, η οποία προσέφερε ετήσιο μίσθωμα ύψους 1.722.000€, το οποίο προσαυξάνεται με τα προβλεπόμενα ποσοστά συμμετοχής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στον κύκλο εργασιών του ξενοδοχείου».

Να σημειωθεί πως με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 26 Φεβρουαρίου 2013, ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε δημότης της Θέρμης, προάστιο της Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο άρθροΣκέψεις για μαύρες φανέλες στην μπασκετική ΑΕΚ στη μνήμη του Αμερικάνου…
Επόμενο άρθροΝέα εποχή στον ΟΠΑΠ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.