ΑΕΚ: Ποιον Δήμαρχο ήθελαν κάποιοι παράγοντες της???

0

giannis-vouros-aek-660_0Μια ψυχή που είναι να βγεί, καλό είναι να βγει το ταχύτερο δυνατόν. Να ξέρουν στην ΑΕΚ πώς θα πορευθούν, διότι ο μεγάλος τους «νταλκάς», πέραν της επιστροφής της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, είναι η ανέγερση του νέου γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια. Σιγά το νέο, θα μου πείτε, το γνωρίζει και η κουτσή Μαρία.

Εκείνο, όμως, που δεν ξέρετε, ούτε εσείς ούτε και η… κουτσή Μαρία, αφορά την κρούση που έγινε στον Γιάννη Βούρο για να διεκδικήσει τη δημαρχία της Ν. Φιλαδέλφειας. Το βέβαιο είναι ότι η προσέγγιση προς τον γνωστό ηθοποιό και φανατικό οπαδό της ΑΕΚ και η προσπάθεια να τον πείσουν να δεχθεί έγινε από παράγοντες της «Ενωσης». Εκείνοι τον πλησίασαν, εκείνοι του εξέθεσαν τις απόψεις τους, εκείνοι ήταν που άκουσαν και την αρνητική απάντησή του.

Ο λόγος που επικαλέστηκε ο Γιάννης Βούρος αφορά τις αυξημένες υποχρεώσεις του ως καλλιτεχνικού διευθυντή στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, όμως όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική τού άφησε αρκετά «τραύματα». Συνεπώς ήταν βέβαιοι ότι θα αρνείτο, παρά το γεγονός ότι η πίεση που του ασκήθηκε ήταν μεγάλη. Και από… μεγάλους.

Το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί δεν στηρίζουν τη νυν δήμαρχο, Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, η οποία έχει δηλώσει «ΑΕΚ και Ν. Φιλαδέλφεια πάνε μαζί», αλλά και «η Ν. Φιλαδέλφεια έχει ανάγκη την ΑΕΚ»; Δηλαδή η Εφη Αποστολάκη, όπως την ξέρουν οι περισσότεροι, δεν έχει ανάγκη την ΑΕΚ; Σαφώς και την έχει.

από το ΕΘΝΟΣ

Προηγούμενο άρθροΤζαμί θέλει την Αγία Σοφία Τούρκος αρχιεροκήρυκας…
Επόμενο άρθρο“ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”! Η νέα δημοτική παράταξη του Απόστολου Κόντου, διεκδικεί τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.