Στα βήματα του Φειδιππίδη η Κασσίμη…!!!

0

kassimi1Τα βήματα του Φειδιππίδη, ο οποίος στάλθηκε από τους Αθηναίους στην Σπάρτη για να ζητήσει την βοήθεια των Λακεδαιμονίων λίγο πριν την μάχη του Μαραθώνος (490 π.Χ.), θα αναβιώσει στο τέλος του μήνα η Σοφία Κασσίμη.

Η 42χρονη δρομέας μεγάλων αποστάσεων, θα τρέξει σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες δρόμου στον κόσμο, με αφετηρία την Ακρόπολη και τερματισμό το άγαλμα του Λεωνίδα στην Σπάρτη. Πρόκειται για το Σπάρταθλον, έναν διεθνή αγώνα 425 χιλιομέτρων, ο οποίος φέτος κλείνει 30 χρόνια ζωής και συμμετέχουν 350 αθλητές από 34 χώρες. Το μόνο …έπαθλο για τους αθλητές είναι ένα στεφάνι στον τερματισμό.
kassimiΗ Κασσίμη, σκοπεύει να πραγματοποιήσει δύο μεγάλους στόχους στις 27-28 Σεπτεμβρίου. Τον τερματισμό στο Σπάρταθλον  και την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη στήριξη πέντε φορέων με σημαντικό έργο κοινωνικής προσφοράς στους νομούς Αττικής, Κορινθίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Λακωνίας (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια-«Η Φλόγα», Δράση «Θεοπροσφορά», Ίδρυμα Βοσυνιώτη-Βρεφονηπιακός Σταθμός, Ειδικό Γυμνάσιο Ναυπλίου, Ίδρυμα Ανιάτων Σπάρτης -«Ο Άγιος Παντελεήμων» αντίστοιχα).

Η υπερ-μαραθωνοδρόμος αποδέχτηκε την πρόσκληση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να τρέξει για 3η φορά έναν από τους δυσκολότερους αγώνες δρόμου στον κόσμο, προκειμένου να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης.

«Προσκαλώ όλον τον κόσμο να συνεισφέρει 10€ ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη», δήλωσε σχετικά η Κασσίμη και συμπλήρωσε: «Θα μου προσφέρει τεράστια δύναμη να ξέρω ότι οι συνάνθρωποι μου συμμετείχαν σε αυτή τη δράση».
kassimi3

Προηγούμενο άρθρο“ΞΗΡΑΣΙΑ” στην Νέα Φιλαδέλφεια!
Επόμενο άρθροΡίχνεται στην μάχη η ΑΕΚ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.