“ΞΗΡΑΣΙΑ” στην Νέα Φιλαδέλφεια!

0

kakava-cmykΈντονη δυσφορία και πολλά παράπονα από τους κατοίκους της συνοικίας «Ειρήνη» στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα ποτιστικά που βρίσκονται στο παρκάκι της Οδού Κηφισού λειτουργούν αραιά και που… και μερικά από αυτά είναι τελείως χαλασμένα και κυριολεκτικά δεν λειτουργούν ποτέ!!!

Με αποτέλεσμα να έχει ξεραθεί το γκαζόν που υπήρχε στο πάρκο και κάποια από τα δέντρα που έδιναν ανάσα δροσιάς στους κατοίκους να είναι έτοιμα να ξεραθούν… (φωτ.1)

zervaΗ ίδια πάνω κάτω… κατάσταση επικρατεί και στην πλατεία Ζέρβα στην “άγονη γραμμή” της πόλης…
Σκουπίδια, ξεραμένοι φοίνικες κτλ… (φωτ.2) , δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο, λίγο έξω από την πόρτα των περισσότερων συλλόγων της πόλης μας.

  • Θα μεριμνήσει κανείς για αυτή την κατάσταση;;; Ιδού η απορία…

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα του Fx-news(Σεπτέμβριος 2013)

Προηγούμενο άρθροΥποψήφια για το EURO 2020 (και) η Ελλάδα…!!!
Επόμενο άρθροΣτα βήματα του Φειδιππίδη η Κασσίμη…!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.