Ρίχνεται στην μάχη η ΑΕΚ…

0

neo-poulman-aek4Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει κι ό,τι κατεβαίνει ανεβαίνει, αναφέρει ο λαός μας κι αυτό φέρεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της ΑΕΚ… Για να ανέβεις, όμως, πρέπει πρώτα να πιάσεις πάτο και για την Ένωση ήταν απαραίτητη αυτή η διαδικασία αυτοκάθαρσης, όπως την έχει χαρακτηρίσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο δικέφαλος, θέλει δε θέλει, πρέπει να ζήσει αυτά που είναι μπροστά της για μια διετία και θα το κάνει με συνεχόμενες νίκες και ωραία μπάλα.

Κι αν η αρχή είναι η ήμισυ του παντός, για την ΑΕΚ τα δύσκολα ξεκινάνε από σήμερα το μεσημέρι (4:30 μ.μ.) με το ματς στη Φυλή κόντρα στον Μανδραϊκό, αφού η Ένωση θα κάνει το ντεμπούτο της στην Γ’ εθνική κατηγορία. Δεν υπάρχει οπαδός των κιτρινόμαυρων που να μην έχει συνειδητοποιήσει πως τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι τα πιο περίεργα και τα πιο δύσκολα στην ιστορία της ομάδας.

Η άνοδος θεωρείται δεδομένος στόχος. Ποια ομάδα είναι ο αντίπαλός της, πως παίζει, ποιοι είναι οι καλοί του παίκτες, ποια τα αδύναμα και ποια τα δυνατά σημεία, δεν απασχολούν κανέναν. Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αυτό άλλωστε, έχει ζητήσει εξ αρχής και ο Μελισσανίδης.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις!!! Ένα γήπεδο που πληγώνει τους κιτρινόμαυρους, αφού κανείς δεν ξεχνά το 3-3 από 0-3 με το Θρασύβουλο το 2008 ή, έναν χρόνο μετά το 1-0 και τον αποκλεισμό από την ίδια ομάδα στο Κύπελλο.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το Σάββατο με την προπόνηση στα Σπάτα, όπου ο Μιχάλης Παυλής έκανε θεραπεία και ο Χριστόφορος Ντούμπερετ ατομικό πρόγραμμα. Ο Τρύφων Καζβιρόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Μετά την προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Βούρας, Καραγκιολίδης, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Σταθάκης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Ράμα, Τσεβάς, Παληαρούτας, Τσούπρος, Γροντής, Αργυρίου και Τζανετόπουλος. Υπενθυμίζεται πως εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι από πέρσι Γεωργέας και Ρόβας.
Σε ό,τι αφορά τους πρώτους έντεκα που θα ριχτούν στην μάχη, αυτοί φέρονται να είναι: Για την υπεράσπιση της εστίας, ο Βούρας έχει προβάδισμα έναντι του Καραγκιολίδη, ενώ το ίδιο ισχύει για το αριστερό άκρο με τον Τσουμάγκα έναντι του Πεταυράκη. Δεξιά θα είναι ο Τσουκαλάς, ενώ δίδυμο στόπερ οι Σταθάκης και Τζανετόπουλος. Οι Κορδέρο και Ανάκογλου θα αποτελούν τα δύο κεντρικά χαφ, με την τριάδα Πλατέλλα, Ντακόλ και Ράμα από τα δεξιά προς τα αριστερά να κινείται πίσω από τον Μπρέσεβιτς.

ΜΕ 2.000 ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ

Στην Φυλή, όμως, η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη της… Δίπλα της, από την πρώτη στιγμή είναι και θα είναι ο κόσμος της, που στηρίζει αυτό το νέο ξεκίνημα που γίνεται από τον Μελισσανίδη, με στόχο την ολική επιστροφή με νέο γήπεδο και τίτλους.
Έτσι, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, τα 2.000 εισιτήρια που παρέλαβε η ΑΕΚ για αυτό το ματς έχουν ουσιαστικά εξαντληθεί. Για την ακρίβεια, έχουν μείνει απούλητα λιγότερα από 200, τα οποία θα βγουν στα εκδοτήρια του γηπέδου την Κυριακή και θα φύγουν και αυτά!!!
ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, αφού οι απαιτήσεις που πρόβαλε ο Μανδραϊκός (λέγεται πως ζητούσε 15.000 ευρώ) για τα τηλεοπτικά δικαιώματα κρίθηκαν υπερβολικές από τα ενδιαφερόμενα κανάλια. Μάλιστα δεν αναμένεται να επιτραπεί καν η είσοδος συνεργείων για την εξασφάλιση στιγμιότυπων…

Προηγούμενο άρθροΣτα βήματα του Φειδιππίδη η Κασσίμη…!!!
Επόμενο άρθρο1ο Γυμνασίο Ν.Φιλαδέλφειας: Ανακοίνωση του συλλόγου Γονέων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.