National Geographic Photo’s: Ο πλανήτης στα καλύτερά του!

0

Το θαύμα και η ομορφιά του πλανήτη μας αποτυπώνονται σε όλο τους το μεγαλείο στις φωτογραφίες που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό φωτογραφίας National Geographic Traveler’s Photo Contest.

Χιλιάδες φωτογραφίες από ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφους κατατέθηκαν στο διαγωνισμό και στις τέσσερις κατηγορίες του: πορτραίτα, σκηνές στο ύπαιθρο, τοπία και αυθόρμητες στιγμές.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μια 10ήμερη εκδρομή στα Γκαλαπάγκος με το National Geographic ενώ η φωτογραφία του θα δημοσιευθεί στο περιοδικό National Geographic Traveler.

«Ο διαγωνισμός κλείνει 25 χρόνια φέτος και είναι, πιστεύουμε, ο μακροβιότερος διαγωνισμός φωτογραφίας στον κόσμο», δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Keith Bellows.

«Τα τελευταία χρόνια η ποιότητα των φωτογραφιών έχει κάνει άλματα. Αντανακλούν μια πιο σοφιστικέ ματιά και ερμηνεία του κόσμου και δυσκολεύουν την ανάδειξη του νικητή», πρόσθεσε…

nationalgeographic_photos_13 nationalgeographic_photos_12 nationalgeographic_photos_11 nationalgeographic_photos_10 nationalgeographic_photos_9 nationalgeographic_photos_8 nationalgeographic_photos_7 nationalgeographic_photos_6 nationalgeographic_photos_5 nationalgeographic_photos_4 nationalgeographic_photos_3 nationalgeographic_photos_2 nationalgeographic_photos_1

 

Προηγούμενο άρθροGoogle Science Fair | Ο 18χρονος Χάρης Ιωάννου στους 15 του κόσμου…
Επόμενο άρθρο“Λογοδοτεί” ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.