Σεισμική δόνηση στην Αττική…

0

seismos-attiki_Σεισμική δόνηση εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 4.56 τα ξημερώματα στο ανατολικό τμήμα της Αττικής: συγκεκριμένα 24 χλμ. ανατολικά από την Αθήνα και 4 χλμ. νοτιοανατολικά από το Πικέρμι.

Το εστιακό βάθος ήταν 10 χλμ.

Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών προσδιόρισε με νεότερη εκτίμηση τον σεισμό στους 4,1 βαθμούς σε βάθος 5 χιλιομέτρων και απόσταση 27 χιλιομέτρων ανατολικά από την Αθήνα.

«Πρόκειται για μία σεισμογενής περιοχή, η οποία όμως δίνει μικρούς σεισμούς», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας, ο οποίος τόνισε ότι «η περιοχή έχει δώσει παρόμοιους σεισμούς, ενώ δεν υπάρχει συνήθως μετασεισμική ακολουθία».

Προηγούμενο άρθροΕκλογές ΑΕΚ: Ο Φιλαδελφειώτης επιχειρηματίας Γιάννης Ντικιάδης στο ψηφοδέλτιο του Μελισσανίδη!!!
Επόμενο άρθροΗ “ΌΑΣΗ” πάει για μπάνιο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.