Εκλογές ΑΕΚ: Ο Φιλαδελφειώτης επιχειρηματίας Γιάννης Ντικιάδης στο ψηφοδέλτιο του Μελισσανίδη!!!

0

1melissanidis21Μια μεγάλη έκπληξη για την τοπική κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας έκρυβε το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μελισσανίδη, που θα διεκδικήσει την διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής(7/6)…

Ο γνωστός Φιλαδελφιώτης επιχειρηματίας Γιάννης Ντικιάδης (Ιδιοκτήτης του Εν αιθρία, Νέου κρίνου, Λεμονόκηπος) είναι ένας από τους εκλεκτούς του “Τίγρη”…

Όσων αφορά το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο, η σύνθεση του είναι: Επικεφαλής ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο άμεσος

Γιάννης Ντικιάδης
Γιάννης Ντικιάδης

συνεργάτης του Αλέξης Αλεξίου, το βαρύ όνομα στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία ο Μάκης Αγγελόπουλος ο γιατρός Ευάγγελος Ασλανίδης, οι επιχειρηματίες Καρρέρ, Μπέργκοβιτς, Μάρκου. ο Δημήτρης Λαζόπουλος που ηγείται του τμήματος χάντμπολ, ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης, οι επιχειρηματίες Βάσσιος (χορηγός του μπάσκετ), Δεληδελιώτης, ο νομικός Κατσαδήμας και ο πρώην εκδότης Σπύρος Νταγιάκος. Συμμετέχουν ακόμα ο Σπύρος Παπαϊωάννου (μέλος της διοίκησης στο μπάσκετ), Κώστας Ποτού (στηρίζει την ξιφασκία), ο Χατζηκομνηνός (γιατρός του μπάσκετ και της Ερασιτεχνικής), ο Χατζηπαντελής (στενός συνεργάτης και επιλογή του Λαζόπουλου) και Γιώργος Χήνας (γιος του Κυριάκου Χήνα, γενικός αρχηγός του μπάσκετ).

Εξελεγκτική επιτροπή θα είναι οι Φώτης Αρμπής και Δημήτρης Σταματιάδης.

Τα αντίπαλα ψηφοδέλτια

Ο Νίκος Γεωργατζόγλου κατέθεσε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της «μάνας» ΑΕΚ. Ο πρώην πρόεδρος στο μπάσκετ της ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Κωνσταντίνο Κοτσάτο να μπει στο ενωτικό ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο δεν υπήρχε συμφωνία και έτσι αποφάσισε να κατέβει μόνος του. Υποστήριξε μάλιστα ότι έχει βρει δύο επιχειρηματίες που θα βάλουν χρήματα στα ερασιτεχνικά τμήματα. «Κατεβαίνω σαν μια μονάδα για να μπω στο διοικητικό συμβούλιο και να μη χαθούν τα λεφτά που υπάρχουν από τους επενδυτές με τους οποίους έχω συμφωνήσει» ήταν τα λεγόμενά του στο enwsi.gr.

ΤΡΙΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

Την τελευταία στιγμή εμφανίστηκε και τρίτο ψηφοδέλτιο. Ο Χαρίδημος Μανουσάκης, ο οποίος ασχολείται με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ πολλά χρόνια, θα κατέβει μόνος του στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Προηγούμενο άρθροΠρονοιακά επιδόματα Δήμων: Ξεκινά η κατανομή των χρημάτων…
Επόμενο άρθροΣεισμική δόνηση στην Αττική…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.