ΑΕΚ: Τα 3 “χρυσά” κλειδιά για την ανέγερση του ΝΑΟΥ!

2

ghpedo AEKΓια πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό… βλέπουμε πράξεις και όχι κούφια λόγια όσον αφορά την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ…

Πλέον όλα δείχνουν ότι το μεγάλο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων, δεν είναι άπιαστο… και αυτό πρέπει να πιστωθεί στους ανθρώπους που σήμερα τρέχουν το όλο project.

Υπάρχουν ωστόσο 3 θέματα κλειδιά και στα οποία φαίνεται πως υπάρχει καλή προετοιμασία γεγονός που αποδεικνύει ότι η αισιοδοξία αυτή τη φορά πηγάζει από πραγματικά περιστατικά και γεγονότα και δεν είναι απλά κούφια λόγια.

Ποιά είναι αυτά;

1) Φαίνεται πως υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο χρηματοδότησης που στηρίζεται σε δεδομένα που μπορούν να υλοποιηθούν

2) Οι σε κάθε περίπτωση ήπιοι εμπορικοί χώροι. Ακούσαμε σήμερα ότι αυτοί δεν θα ξεπεράσουν σε καμία περίπτωση τα 7.000 τμ. Πολύ πολύ λιγότεροι δηλαδή από το λεγόμενο και “σχέδιο Γρανίτσα” που προέβλεπε εμπορικούς χώρους 20.000 τμ! Κάτι που είχε στρέψει τότε κάποιο μέρος της τοπικής κοινωνίας ενάντια στο συγκεκριμένο σχέδιο.

3) Η ρεαλιστική χωρητικότητα και το άκρως λογικό ύψος του γήπεδο (ίσο με μία 5όροφη πολυκατοικία). Όλα τα ρεπορτάζ αναφέρονται σε νούμερα που “περιστρέφονται” γύρω από τις 30.000 θέσεις. Άλλοι γράφουν για 32, άλλοι για 33. Και αυτά τα νούμερα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν οι εξέδρες βρίσκονται πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί το λέμε αυτό; Η απάντηση απλή. Θυμηθείτε το στάδιο Ν. Γκούμας. Με τον στίβο είχε χωρητικότητα περίπου 25.000 θέσεων. Αν ωστόσο οι κερκίδες επεκτείνονταν έως το χορτάρι… σίγουρα θα κερδίζονταν 5-6.000 θέσεις ακόμη. Ενώ στα δυνατά χαρτιά του νέου σχεδίου είναι το ύψος του. Που σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι το υπερβολικό και δεν επηρεάζει τον οικιστικό χαρακτήρα της περιοχής.

Όλα αυτά μας κάνουν να αισιοδοξούμε ότι αυτή την φορά το όνειρό μας θα γίνει πράξη… και δεν θα μείνει και πάλι ως ζωγραφιά σε μαθητικό τετράδιο…

Ρ.Α. για το aek-live.gr

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν μαθήματα υπολογιστών σε ανέργους και με… πτυχίο!
Επόμενο άρθροΠολιτιστική Αναγέννηση: Εκδρομή στο Σπήλαιο Λιμνών & Βυτίνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.