Οργάνωση Γη, κάθε Κυριακή του Μάρτη στο Πάρκο Τρίτση!!!

0

parko_tritsiΑπό την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 η ΜΚΟ Οργάνωση Γη άνοιξε πόρτες του Κέντρου της Γης και σας προσκαλεί σε μία διαφορετική γιορτή που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τις Κυριακές στη πόλη!

Με οδηγό την αισιόδοξη ενέργεια που προκαλεί η επαφή με τη γη και με εργαλεία την απλότητα, την συλλογικότητα και το χαμόγελο οι Κυριακές μας ζωντανεύουν.

Με κεντρικό άξονα την “συλλογική κουζίνα” και σύνθημα «Never eatalone» η Οργάνωση Γη μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τρόπους βελτίωσης των όρων διαβίωσης του σύγχρονου ανθρώπου, για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, ξεκινώντας από τη διατροφή που αποτελεί το «καύσιμο» για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τη “συλλογική κουζίνα” πλαισιώνουν δράσεις που αναπτύσσονται παράλληλα κάθε Κυριακή από τις 10.00 π.μ κι έως τις 5.00 μμ

Δραστηριότητες που αναπτύσσονται κάθε Κυριακή:

  •     Mαθήματα κηπουρικής
  •     δραστηριότητες για παιδιά σε συνεργασία με τοΠΑΙΧΝΙΔΑΓΩΓΕΙΟ
  •     ποδήλατο στο πάρκο
  •     γιόγκα
  •     πάγκος βιολογικών λαχανικών συντροφιά με «Το ραδίκι»
  •     ομιλίες, συζητήσεις, εκθέσεις

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Κυριακών του Μαρτίου:

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013: “Αποκριές”: Γιορτάζουμε τις αποκριές, φιλοξενούμε παραδόσεις από την κεντρική, ορεινή Ελλάδα! Μας μαγειρεύει η Αντζυ από το twominutesangie.blogspot.com

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013: “Προτάσεις για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας – Ο μεζές της πρώτης Άνοιξης!” Μας μαγειρεύει η σεφ Ευδοκία Φυλακούρη από το εστιατόριο “Καλλίστη”. Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε χαρταετό κι ενημερωνόμαστε για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της θαλάσσιας ρύπανσης και της υπεραλίευσης.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013: Με αφορμή το παραδοσιακό πιάτο του Ευαγγελισμού “μπακαλιάρος σκορδαλιά” μας μαγειρεύει ο σεφ του εστιατορίου “Aleria” Γκίκας Ξενάκης.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013: “Σπαράγγι – Αγγινάρα – Κουκί”: Γνωριμία με τις γεύσεις της πρώτης άνοιξης!. Μας μαγειρεύει η Αντζυ από το twominutesangie.blogspot.com ”

Ειδική εκδήλωση έκπληξη για την “πράσινη” επιχειρηματικότητα.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Κυριακή στη Γη : Συμβαίνει κάθε Κυριακή από τις 10.00 π.μ το πρωί

στο Κέντρο της Γης ( Λεωφόρος Δημοκρατίας 67 Ίλιον, πλησίον Πάρκου Τρίτση)

Για καθημερινή ενημέρωση ακολούθησε μας στο facebook: «Οργάνωση Γη – Κέντρο της Γης» μπες στοwww.ogi.gr και κάλεσε μας στο 2102325380.

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας…
Επόμενο άρθροΒάτραχος… κλόουν!!!(photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.