Ο Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος απαντά στους Ψίθυρους …

0

attalos-

Σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην κοπή της κοινής πίτας του ΑΟΝΦ Άτταλος και του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νέας Φιλ/φειας, το Δ.Σ. του ΑΟΝΦ Άτταλος ανακοινώνει τα εξής:

«Ο πρόεδρος των Ποντίων κ. Ουσταμπασίδης εκλήθη από τον πρόεδρο των Παλαιμάχων κ. Μπουσού να κόψει το κομμάτι του και να εκφράσει τις καθιερωμένες ευχές.  Όσα ειπώθηκαν από τον κ. Ουσταμπασίδη, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, αποτελούν προσωπικές του απόψεις και δεν απηχούν τις απόψεις του Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Ο ΑΟΝΦ Άτταλος επιθυμεί και επιδιώκει τη συνεργασία με την εκάστοτε δημοτική αρχή και με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, αλλά και την κοινή δράση και συμπόρευση προς όφελος των παιδιών της πόλης μας».

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου.

Προηγούμενο άρθροΤα Νέα του ΣΟ Ν.Φιλαδέλφειας!
Επόμενο άρθροΑ.Σ. Ευ Αγωνίζεσθαι: Πλούσιο Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του συλλόγου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.