ΑΤΤΑΛΟΣ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης της ακαδημίας

0

Με πλήθος κόσμου και την συμμετοχή αθλητών, γονέων, τοπικών παραγόντων, και φίλων του Άτταλου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση λήξης της Ακαδημίας που πλέον αποτελεί ορόσημο για την τοπική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.
Πρωταγωνιστές στην γιορτή ήταν φυσικά οι μικροί αθλητές, οι οποίοι περιχαρείς παρέλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα για την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της ομάδας. Παράλληλα έγιναν και απονομές κυπέλων στα τμήματα που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν.
Ο Πρόεδρος του Άτταλου Γιάννης Τζέλης στο σύντομο καλωσόρισμα του, αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική παρουσία των τμημάτων κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, όσο και στην σπουδαιότητα της συμμετοχής και της διασκέδασης μέσα από το παιχνίδι.
Πριν την έναρξη της γιορτής ο σύλλογος βράβευσε με ”Αριστείο Προόδου” αθλητές που αρίστευσαν στο σχολείο.

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: «Το φαινόμενο των καπνογόνων στην OPAP Arena τελειώνει οριστικά»
Επόμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Επίθεση σε παρέα ανηλίκων – τους έκλεψαν τα κινητά και μαχαίρωσαν 15χρονο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.