ΑΕΚ: «Το φαινόμενο των καπνογόνων στην OPAP Arena τελειώνει οριστικά»

0

Aποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εκλείψει τη νέα σεζόν το φαινόμενο των καπνογόνων στο γήπεδο υπογράμμισε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μήνυμα στον κόσμο της ενόψει της νέας σεζόν έστειλε η ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την εντυπωσιακά αυξημένη διάθεση των διαρκείας. Επικαλούμενη ωστόσο τα παράπονα πολλών κατόχων για το φαινόμενο με τα καπνογόνα, ξεκαθάρισε ότι είναι ειλημμένη η απόφαση να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εκλείψει οριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι της ομάδας μας,

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε, αρχικά, να σας ευχαριστήσει για την ιδιαίτερα αυξημένη ανταπόκρισή σας στην διάθεση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας για την OPAP ARENA, που αποδεικνύει την αναγνώριση στο έργο του Ματίας Αλμέιδα και των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι οδήγησαν την ΑΕΚ στην κατάκτηση του Νταμπλ έπειτα από 45 χρόνια!

Παράλληλα, όμως, με αυτή την απίστευτη ανταπόκριση, η οποία έχει ξεπεράσει ακόμη και την αντίστοιχη της περσινής χρονιάς – ρεκόρ, γινόμαστε αποδέκτες και του εντονότατου προβληματισμού πολλών κατόχων διαρκείας της ομάδας μας στο πλαίσιο της διαδικασίας ανανέωσης της κάρτας τους.

Αιτία είναι η επαναλαμβανόμενη χρήση πυρσών και κροτίδων από μέρος οπαδών μας κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Τα φαινόμενα αυτά:

α) είναι επιβαρυντικά για άτομα με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας.

β) είναι επικίνδυνα για την υγεία των μικρών παιδιών που βρίσκονται στις εξέδρες.

γ) συχνά δημιουργούν αγωνιστικό πρόβλημα στην ίδια την ομάδα μας, είτε στο αναπνευστικό σύστημα των ποδοσφαιριστών μας, είτε στον ρυθμό του παιχνιδιού εξαιτίας των διακοπών που προκαλούνται, κυρίως μετά την επίτευξη γκολ.

δ) επιφέρουν αλλεπάλληλες ποινές εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ από την αθλητική δικαιοσύνη.

Για όλους αυτούς τους λόγους, πρωτίστως υγείας, αλλά και αγωνιστικούς, η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ οριστικά αυτό το -άκρως προβληματικό- φαινόμενο της χρήσης καπνογόνων και κροτίδων, από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της νέας σεζόν, με δεδομένη και την επιστροφή της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες το πλαίσιο ποινών είναι πολύ αυστηρότερο.

Η αρχή έγινε ήδη με τον εντοπισμό και την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδό μας του υπαίτιου για τη ρίψη της φωτοβολίδας στον αγώνα-φιέστα της ομάδας μας με τον Βόλο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, σίγουρη για την ανταπόκρισή τους, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να σταθούν αρωγοί της προσπάθειας αυτής, ώστε να απολαύσουμε χωρίς προβλήματα τους αγώνες της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και κάθε παιχνίδι στην OPAP ARENA να είναι γιορτή».

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Με Άντβερπ και Σαχτάρ Ντόνετσκ τα δυο πρώτα φιλικά προτετοιμασίας
Επόμενο άρθροΑΤΤΑΛΟΣ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης της ακαδημίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.