Ακης Τσελέντης: “Εχει συσσωρευτεί μεγάλη σεισμική ενέργεια στην Ελλάδα και…”

0

18.2.13Μετά τις ανεπάλληλες  σεισμικές δονήσεις της 17ης Φεβρουαρίου εκ των οποίων οι δύο σημαντικές της τάξεως των 5 R που σημειώθηκαν στην θαλάσσια περιοχή της Δυτικής Ελλάδας , κάποιες άλλες μικρότερες στην περιοχή της Φλώρινας κ.λ.π.το Earthquake-now επικοινώνησε με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ακη Τσελέντη ο οποίος μας δήλωσε ότι οι σημερινοί σεισμοί  των 5 R είναι μεν ανεξάρτητοι μεταξύ τους, αλλά προειδοποιεί ότι μέσα στο 2013 κατα την γνωμη του θα υπάρξει ένας ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα επειδή έχει συσσωρευτεί μεγάλη ενέργεια. Εύχεται -όπως ευχόμαστε κι εμείς – να είναι σε θαλάσσιο χώρο.

Και με την ευκαιρία μας υπενθύμισε ότι η πολιτεία πρέπει να επαγρυπνεί πάντα και να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα ,  αλλά και οι πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα αντισεισμικής προστασίας στα σπίτια τους.

Earthquake-now

Προηγούμενο άρθροΜετάθεση(?) Δημοτικών Εκλογών: “Ύποπτη σιωπή” στην Βουλή…
Επόμενο άρθροΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ» το 1ο Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας για τα παιδιά μας!!! (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.