ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ» το 1ο Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας για τα παιδιά μας!!! (Φωτορεπορτάζ)

5

1o-gymnasio-xalkidonas-kindynos (2)Εδώ και πολύ καιρό στο Fx  είχαμε καταγγελίες γονέων για την κατάσταση του 1ου Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας.

Οι καταγγελίες αφορούσαν, δομικά προβλήματα του κτιρίου καθώς και η στεγανότητα του…, η οποία θυμίζει «σουρωτήρι»…!

Για παράδειγμα, κάθε φορά που βρέχει, στο εσωτερικό του κτιρίου και στις αίθουσες… «απλώνουν» χαρτόκουτα για να απορροφήσουν τα νερά από το δάπεδο και να μην γλιστρούν οι μαθητές και οι καθηγητές…!

Μάλιστα υπάρχουν αίθουσες κλειστές γιατί η υγρασία είναι αφόρητη και φυσικά δεν μπορεί να γίνει μάθημα…

Τα νερά μπαίνουν από τα παράθυρα (φωτογραφίες), από τους τοίχους και από τα φώτα -οροφής…

Επίσης σε κολώνα (φωτογραφία), τα δομικά στοιχεία (σίδερα) της κολώνας έχουν «αποκαλυφθεί» με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος της στατικότητας του κτιρίου…

Στο κλιμακοστάσιο του σχολείου που υπάρχουν και οι σκάλες των ορόφων, το πρόβλημα από τις βροχές είναι μεγάλο, μιά και τα παράθυρα του, που είναι κλεισμένα με υαλότουβλα (φωτογραφία), «μπάζουν» από παντού…

Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να μεριμνήσουν άμεσα και να λύσουν το μεγάλο θέμα με την ασφάλεια του σχολείου…

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η διεύθυνση του σχολείου έχει ενημερώσει εγγράφως τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το πρόβλημα αλλά….

Δείτε τις φωτογραφίες-Ντοκουμέντα του Fx-news.gr:

Προηγούμενο άρθροΑκης Τσελέντης: “Εχει συσσωρευτεί μεγάλη σεισμική ενέργεια στην Ελλάδα και…”
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου Ε.Π.Προσκόπων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας παιδιά. Όλες οι απόψεις είναι δεκτές από όλους. Βέβαια το Fx-news.gr δεν είναι ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ούτε ο ΟΣΚ ούτε το υπουργείο! Εμείς σαν τοπικό ΜΜΕ δημοσιοποιήσαμε τα προβλήματα του σχολείου σας. Και αυτός είναι ο ρόλος μας. Μπορείτε επίσης οργανωμένα να μας στείλετε και επιστολή με τις θέσεις σας και να την δημοσιοποιήσουμε στην εφημερίδα μας, στην στήλη “Νέα Γενιά”.

    • Εσείς δεν μπορείτε να μας βοηθήσετε με κάποιον τρόπο το σχολείο μας είναι αβοήθητο και είδατε τι προβλήματα υπάρχουν!!Σας παρακαλώ απαντήστε μας και δώστε μας λύσεις αν μπορείται..Εκτός από τα αρνητικά που έχει το σχολείο μας έχει και πάρα πολλά καλά όπως τους καταπληκτικούς καθηγητές που έχουμε,η διεύθυνση του σχολείου μας που προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει το σχολείο καλύτερο!Όλοι στο σχολείο λειτουργούμε σαν οικογένεια και γιαυτό το λόγο είμαστε περήφανη για το σχολείο μας παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχει το σχολείο μας εμείς είμαστε ενωμένοι..Απλά για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όλοι να βοηθήσουμε για κάτι καλύτερο!!
      Με εκτίμηση ο Πρόεδρος του σχολείου(Βαγγέλης Νάκης)

      • Φίλε Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου. Φυσικά και έχει το σχολείο σας πολλά καλά και καταπληκτικούς καθηγητές όπως λες. Ποιος αμφιβάλει για το αντίθετο??? Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τα κτιριακά προβλήματα που αναφέραμε. Σαν πρόεδρος μπορείς σε συνεργασία με τους συμμαθητές σου, να μας στείλεις μια επιστολή με όλα τα θέματα που σας απασχολούν θετικά ή αρνητικά, για να τα προβάλουμε στην εφημερίδα μας. e-mail:info@filadelfia-xalkidona.gr

  2. Και επίσης καμία φυσικά ευθύνη δεν ρίχνουμε σε κανέναν από το σχολείο σας. Για πιο λόγο άλλωστε. Και μην ξεχνάτε ότι στο τέλος του άρθρου καταλήγουμε με:” Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η διεύθυνση του σχολείου έχει ενημερώσει εγγράφως τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το πρόβλημα αλλά….”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.