Το “ανθρώπινο πανό” της Greenpeace!!!

0

Ένα ανθρώπινο πανό «έστησαν» σήμερα το πρωί εκατοντάδες εθελοντές της Greenpeace στην πλατεία Μοναστηρακίου, προκειμένου να στείλουν ένα μήνυμα κατά της χρήσης μεταλλαγμένων στην παραγωγή ζωοτροφών.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας σχημάτισαν το φι, το ύψιλον και τα υπόλοιπα γράμματα, που χρειάζονταν για να δημιουργηθεί η φράση «Φυτεύουμε τη λύση». Με τον τρόπο αυτό έστειλαν το μήνυμά τους προς τις εταιρείες ζωικών προϊόντων και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, να κάνουν στροφή προς τα ντόπια κτηνοτροφικά φυτά (κουκιά, ρεβίθια και μπιζέλια), που παράγουν ελληνική και όχι μεταλλαγμένη ζωοτροφή.

«Εκατοντάδες άνθρωποι σήμερα ζητούν οι εταιρείες, που πωλούν ζωοτροφές, να φυτέψουν τη λύση. Τα ελληνικά κτηνοτροφικά φυτά πρέπει να αντικαταστήσουν τη σόγια που είναι αποκλειστικά εισαγόμενη και μπορεί να είναι και μεταλλαγμένη» εξήγησε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η Έλενα Δανάλη, υπεύθυνη της εκστρατείας της Greenpeace για τη βιώσιμη γεωργία.

Πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή αποτελεί η πιλοτική καλλιέργεια κουκιών από τη Greenpeace σε χωράφι έκτασης 50 στρεμμάτων στη Βοιωτία. Όταν τα κουκιά θεριστούν την άνοιξη θα μεταποιηθούν σε ζωοτροφή.

kathimerini.gr

Προηγούμενο άρθροΔιονύσης Σαββόπουλος: Το “Κύτταρο” της Ελληνικής Μουσικής!(video)
Επόμενο άρθροΑγωνιστικό έπεσε πάνω στους θεατές στην Ριτσώνα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.