Βρήκε 7 οχιές μέσα στην ντουλάπα του γιού του!!!

0


Τι θα γινόταν εάν ανοίγατε την ντουλάπα σας και βρίσκατε μέσα φίδια; Κι όμως δεν είναι τόσο απίστευτο!

Άναυδη έμεινε μία μητέρα στην Αυστραλία όταν άνοιξε την ντουλάπα του γιου της και βρήκε μέσα επτά (!) θανάσιμες οχιές. Ο μικρός είχε μαζέψει από τον κήπο κάποια αυγά που είχε βρει, χωρίς ωστόσο να ξέρει σε τι είδος ζώου ανήκουν και τα τοποθέτησε προσεκτικά στην ντουλάπα του.

Μετά από εβδομάδες η μητέρα που συμμάζευε το σπίτι κυριεύτηκε από τρόμο μόλις άνοιξε την ντουλάπα της. Τα αυγά είχαν σπάσει και είχαν ξεπεταχτεί από μέσα φίδια!

Όπως δήλωσαν οι φροντιστές Άγριας Ζωής ο μικρός ήταν πολύ τυχερός που δεν άνοιξε αυτός το δοχείο και να παίξει μα΄ζι τους καθώς τα φίδια ήταν -και είναι- δηλητηριώδη.

pkool

Προηγούμενο άρθροΜε τηγανόλαδα θα ζεσταίνονται μαθητές στη Θεσσαλονίκη!!!
Επόμενο άρθροΟι 6 αλήθειες του Σεξ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.