Midway: Η φύση εκδικείται…(Εκπληκτικό video)

0

Το έργο MIDWAY είναι ένα ισχυρό οπτικό ταξίδι στην καρδιά μιας εκπληκτικά συμβολικής περιβαλλοντικής τραγωδίας.

Σε μια από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές  στον πλανήτη μας, ένα ξεχασμένο νησί στον βόρειο Ειρηνικό ωκεανό, με δεκάδες χιλιάδες άλμπατρος νεκρά στο έδαφος…

Τα σώματά τους γεμίζουν με πλαστικό από το Σκουπιδοπεριοχή του Ειρηνικού ωκεανού…

Επισκέπτοντας  το νησί για πολλά χρόνια, η ομάδα του Chris Jordan, είναι μάρτυρας του κύκλου της ζωής και του θανάτου αυτών των πουλιών ως πολυεπίπεδη αλληγορία της εποχής μας.

Ο φωτογράφος Chris Jordan και η ομάδα του περπατάνε μέσα από τη φωτιά του τρόμου και θλίψης, που αντιμετωπίζει την απεραντοσύνη αυτής της τραγωδίας και της δικής τους  συνενοχής.

Και σε αυτή τη διαδικασία, βρίσκουνε μια απροσδόκητη διαδρομή σε μια μεταμορφωτική εμπειρία της ομορφιάς, της αποδοχής και της κατανόησης…

Δείτε ένα εκπληκτικής ποιότητας απόσπασμα της ταινίας:

(Η μεγάλου μήκους ταινία “Midway”  θα κυκλοφορήσει το 2013, – Φωτογράφος και καλλιτέχνης Chris Jordan.)

Προηγούμενο άρθροΣτους Δρόμους θα κάνουν Σαββατοκύριακο οι εργαζόμενοι των Δήμων…
Επόμενο άρθροΑπόφαση Σταθμός: Διαγραφή ολόκληρου του χρέους δανειολήπτριας που διαθέτει κύρια κατοικία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.