Απίστευτο: Καθηγητής απείλησε αλλοδαπούς μαθητές ότι θα καλέσει τη Χρυσή Αυγή…

1


Tην διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Αττικής Γιάννης Κουμέντος για περιστατικό που σημειώθηκε στο 46ο Γυμνάσιο Αθηνών, στα Εξάρχεια, κατά το οποίο ένας νεοδιόριστος καθηγητής, την ώρα διένεξης με αλλοδαπούς μαθητές, απείλησε ότι θα φωνάξει την Χρυσή Αυγή.

Ο καθηγητής ζήτησε συγνώμη.

Όπως δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου Β.Τσέλιου, η συγνώμη έγινε δεκτή και το σχολείο συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα και ειρηνικά.

Πρόκειται για ένα σχολείο με 150 μαθητές από 19 διαφορετικές χώρες που συνυπάρχουν μέσα από τα προγράμματά του και εφαρμόζει πολιτική ενσωμάτωσης των αλλοδαπών.

tanea.gr

Προηγούμενο άρθροΟικονομική κρίση: Η Ελλάδα δεν γεννάει..γερνάει!
Επόμενο άρθροΚ.Βίδος: “Γέλα κυρία μου, γέλα καλή μου!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.