Κ.Βίδος: “Γέλα κυρία μου, γέλα καλή μου!”

0

Είναι να μην έρθουν στην Ελλάδα οι ξένοι ηγέτες. Αμέσως αποκτούν μια λεπτή αίσθηση του χιούμορ, παίρνουν, ως φαίνεται, κάτι από τη χαρά και την ανεμελιά του Νεοέλληνα! Οπως η Ανγκελα Μέρκελ, η οποία, αναφερόμενη, σε ομιλία της στη γερμανική Βουλή, στον υφυπουργό Εργασίας και εντεταλμένο της για θέματα Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα Χανς-Γιόαχιμ Φούχτελ, δήλωσε: «Κάνει θαυμάσια δουλειά στην Ελλάδα και οι Ελληνες το αναγνωρίζουν και τον λένε γι’ αυτό Φούχτολο. Πολύ ωραίο όνομα». Τι να πω τώρα εγώ… Μπορεί να έχουμε αναδειχθεί ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των Γερμανών, αλλά αν μη τι άλλο τους ψυχαγωγούμε κιόλας! Αυτό δεν θα καταμετρηθεί στα υπέρ μας για την καταβολή της επόμενης δόσης;

Μετά τιμής (και ενός αισθήματος πίκρας, θα έλεγα)…

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, και για να γελάσουμε και εμείς, «δεν είχα ποτέ σεξουαλικές σχέσεις με τη Ρούμπι» δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο δικαστήριο του Μιλάνου.

* Εσπευσε όμως να συμπληρώσει: «Η κοπέλα μού είχε πει ότι ήταν 24 χρόνων και όχι ανήλικη». Θα ρωτήσετε τι σημασία είχε αφού η επαφή τους ήταν καθαρά επαφή… σεβάσμιου πατέρα με την κόρη του. Ελα ντε!

* Ξέρω, ξέρω, εδώ ο κόσμος χάνεται… Μέσα όμως στη θλίψη μας και στα προβλήματά μας, περιπτώσεις σαν τον Μπερλουσκόνι έρχονται για να μας διασκεδάσουν. Αλλά και για να μας κάνουν να σκεφτούμε ότι για μερικούς ανθρώπους ο χειρότερος εχθρός τους είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Θα μου πείτε, αυτά για τον φίλτατο Σίλβιο είναι ψιλά γράμματα.

Βίδος Κοσμάς

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο: Καθηγητής απείλησε αλλοδαπούς μαθητές ότι θα καλέσει τη Χρυσή Αυγή…
Επόμενο άρθροΦορολόγηση των πλουσίων με 75%… στην Γαλλία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.