Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι (ανακοίνωση Δ.Φ.Χ.)

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι:

Ενημερώνουμε ότι ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου και ομόφωνη αποδοχή της από τη δημοτική ομάδα της Δύναμης πολιτών θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές σε θέσεις αντιδημάρχων ενόψει των δημαιρεσιών του Μαρτίου. Στο προσεχές διάστημα οι νέοι αντιδήμαρχοι θα ενημερωθούν από τους νυν αντιδημάρχους για όλα τα θέματα των αρμοδιοτήτων τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους για τα καθήκοντα που θα αναλάβουν.

Ευχαριστούμε ολόθερμα όλους τους αντιδημάρχους και τον καθένα ξεχωριστά για το επιτυχημένο έργο στον τομέα ευθύνης που ο καθένας είχε αναλάβει και ευχόμαστε στους νέους να συνεχίσουν με το ίδιο αίσθημα ευθύνης την προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης μας.

 Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:

Ανεμογιάννης Γεώργιος: αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και καθαριότητας στη θέση του Ανανιάδη Νικόλαου

Γαλαζούλα Αλίκη: αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής στη θέση του Κουμαριανού Ευάγγελου

Παπαλουκά Ευτυχία: αντιδήμαρχος παιδείας και πολιτισμού στη θέση της Ρόκου Χαρίκλειας

Να θυμίσουμε ότι, η Fx στο ρεπορτάζ της με τίτλο “Δ.Φ.Χ.: Θέμα ωρών η ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων… (ρεπορτάζ)“, αποκάλυψε με ακρίβεια τα νέα πρόσωπα που θα γίνουν αντιδήμαρχοι (Ανεμογιάννης, Παπαλουκά, Γαλαζούλα).

Να σημειώσουμε ότι παραμένει στη θέση του ο αντιδήμαρχος οικονομικών Μιχάλης Λάλος και βέβαια ο Θοδωρής Μανωλεδάκης (τεχνικών) που είχε πρόσφατα αντικαταστήσει τον Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος και είχε παραιτηθεί.

Όπως γράφαμε και στο ρεπορτάζ μας, πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου θα παραμείνει ο Γιώργος Πάνος.

Προηγούμενο άρθροΝέα ένταση και “κυνηγητό” στα Ίμια! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΒόμβα στο Κορδελιό: θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους 50.000 κάτοικοι την Κυριακή!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.