Δ.Φ.Χ.: Θέμα ωρών η ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων… (ρεπορτάζ)

0

Στις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας, που θα οριστούν για τα επόμενα 2,5 χρόνια που απομένουν για την λήξη της θητείας της διοίκησης του Αρη Βασιλόπουλου και της Δύναμης Πολιτών.

Τα ονόματα που θα ανακοινωθούν, τυπικά θα αναλάβουν και επίσημα τη θητεία τους, μετά τις Δημαιρεσίες που θα γίνουν σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αλλάξουν όλοι οι νυν αντιδήμαρχοι που θήτευσαν τα πρώτα 2,5 χρόνια (από τον Σεπτέμβριο του 2014).

Από το ρεπορτάζ της Fx προκύπτει ότι, “σίγουροι” για να αναλάβουν αντιδημαρχία είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ευτυχία Παπαλουκά και Γιώργος Ανεμογιάννης, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι πόστο (αντιδημαρχία ή Κοινοφελής) θα αναλάβει η Αλίκη Γαλαζούλα. Πιθανότητες για να πάρει την θέση του αντιδημάρχου οικονομικών (Μ. Λάλος μέχρι σήμερα) έχει ο Αρσένης Πρελορέντζος, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να παραμείνει στη θέση του και για την υπόλοιπη θητεία της διοίκησης ο Μιχάλης Λάλος.

Να θυμίσουμε ότι έχει γίνει ήδη η αλλαγή στη θέση αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών, με την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Γιάννη Καλαμπόκη από τον Θοδωρή Μαλωλεδάκη. Φυσικά στη συγκεκριμένη θέση δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή.

Τέλος, σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου θα παραμείνει ο Γιώργος Πάνος.

 

Προηγούμενο άρθροΒανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθρο“Υπό διωγμόν τα τελευταία δύο χρόνια Αρχαία και Ιστορία”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.