“Βullying σε παιδί με καρκίνο”: Από Φιλαδέλφεια το θύμα – εκτός Φιλαδελφείας (& σχολείων μας) το συμβάν!

0
floga-bulling1-nea-filadelfeia
Φωτογραφία αρχείου

Μεγάλες και εξοργιστικές ήταν οι αντιδράσεις όλων μας, μετά το “ρεπορτάζ” που μετέδωσε στις 9/06 το τηλεοπτικό κανάλι έψιλον και η εκπομπή Namaste της Ναταλίας Γερμανού, ότι, “10χρονο παιδάκι που πάσχει από καρκίνο, δέχτηκε Βullying από συμμαθητές του σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας, με αποκορύφωμα την αφαίρεση του μαντηλιού που είχε στο κεφαλάκι του για να κρύψει την έλλειψη μαλλιών από τις θεραπείες”.

Το κανάλι μετέδωσε το “ρεπορτάζ” μετά την ανακοίνωση στο Facebook (7 Ιουνίου 10.15μ.μ.), του σύλλογου για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ»:


Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ μετέδωσε με κάθε επιφύλαξη η Fx-news (ΕΔΩ & ΕΔΩ). Η εφημερίδα μας παράλληλα ενημέρωσε για το γεγονός της 1η σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δ.Φ.Χ. και την πρόεδρό της κυρία Σπυριδούλα Εξάρχου και προσπάθησε να συλλέξει πληροφορίες για το αναφερόμενο γεγονός. ‘Αμεσα η κυρία Εξάρχου κινητοποιήθηκε και επικοινώνησε με όλα τα σχολεία του Δήμου μας καθώς και με το κανάλι Ε (υπεύθυνη δημοσιογράφο του ρεπορτάζ κα. Μαρία Βλάχου) καθώς και με την “ΦΛΟΓΑ“. Μάλιστα η εκπομπή Namaste (10/06) συνομίλησε ζωντανά με την κυρία Εξάρχου για το θέμα:

Ρεπορτάζ: Φιλαδελφειώτης το θύμα – εκτός Φιλαδέλφειας το γεγονός!

Μετά το ρεπορτάζ που έκανε η Fx-news τις τελευταίες μέρες, προέκυψε, ότι το παιδί με νεοπλασματική ασθένεια που δέχτηκε το Βullying, είναι από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Το συμβάν όμως (Βullying) ΔΕΝ έγινε σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας ούτε στον Δήμο μας, αλλά σε άλλη περιοχή της Αθήνας. Για λόγους προστασίας του παιδιού ΔΕΝ θα γράψουμε περισσότερες λεπτομέρειες απλά θα πούμε ότι: η κοινωνία μας έχει πιάσει πάτο, και φυσικά την λιγότερη ευθύνη της έχουν οι ανήλικοι που έκαναν το Βullying…

 

Προηγούμενο άρθροΔολοφόνησαν βουλευτή των Εργατικών για το Brexit!!!
Επόμενο άρθρο“Μάθατε πώς λένε τα ροζ ανθάκια των δέντρων της Νέας Χαλκηδόνας;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.