Δολοφόνησαν βουλευτή των Εργατικών για το Brexit!!!

0

image

Η βρετανίδα βουλευτής του Εργατικού
κόμματος Τζο Κοξ μαχαιρώθηκε και πυροβολήθηκε, ενώ μετέβαινε σε εκδήλωση στη δημοτική βιβλιοθήκη στην περιφέρειά της, στη βόρεια Αγγλία. Ο δράστης φώναξε “Πρώτα η Βρετανία” και είναι οπαδός του Brexit. Η Κοξ διακομίσθηκε στο  νοσοκομείο του Λιντς όπου κατέληξε.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η 41χρονη Τζο Κοξ δέχτηκε την επίθεση ενώ ετοιμαζόταν να μιλήσει σε ψηφοφόρους της στο Μπίρσταλ, κοντά στο Λιντς. Ο δράστης φέρεται να φώναξε “Πρώτα η Βρετανία” και είναι οπαδός του Brexit.

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έναν 52χρονο άνδρα, ο οποίος ονομάζεται Τόμι Μερ.

image

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν αναζητεί κάποιον άλλο σε σχέση με την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν δύο άνδρες: ένας επιτέθηκε στην Κοξ και ο άλλος επιχείρησε να τον αφοπλίσει.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε κραυγές. “Υπήρχε ένας άνδρας πολύ θαρραλέος που προσπάθησε να τον ελέγξει και ακόμα ένας με άσπρο καπέλο, ο οποίος έβγαλε από την τσάντα του ένα όπλο”.

Η Κοξ προσπάθησε να αμυνθεί, ενώ ο δράστης τη μαχαίρωσε, αφού πρώτα τη χτύπησε και την τράβηξε από τα μαλλιά. Ο άλλος άνδρας προσπάθησε να τον απωθήσει και τότε ο δράστης έβγαλε το όπλο. Η Κοξ ήταν ακίνητη όταν την πυροβόλησε. Ο άνδρας μαχαιρώθηκε επίσης από τον δράστη.

Το BBC επικαλείται μαρτυρία ενός ακόμη αυτόπτη μάρτυρα, του Κλαρκ Ρόθουελ, ιδιοκτήτη καφετέριας στην περιοχή, ο οποίος δήλωσε ότι η Κοξ μαχαιρώθηκε και πυροβολήθηκε.

“Άκουσα ένα δυνατό θόρυβο, όπως όταν σκάει ένα μεγάλο μπαλόνι. Όταν γύρισα να κοιτάξω, είδα έναν άνδρα περίπου στα 50 με ένα άσπρο τζόκεϊ και τζάκετ να κρατάει ένα παλιομοδίτικο όπλο. Πυροβόλησε την κυρία μία φορά και μετά την πυροβόλησε ξανά. Όταν εκείνη έπεσε στο έδαφος έβαλε εκ νέου εναντίον της στο πρόσωπο της”, δήλωσε.

Μετά την επίθεση, η Κοξ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Λιντς, σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία της πνοή…

Προηγούμενο άρθροΗ αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της Πολιτιστικής Αναγέννησης” (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθρο“Βullying σε παιδί με καρκίνο”: Από Φιλαδέλφεια το θύμα – εκτός Φιλαδελφείας (& σχολείων μας) το συμβάν!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.