“Βullying σε παιδί με καρκίνο σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας;;;”

2

bulling-sxoleio-nea-fialdelfeia
Απίστευτο και εξοργιστικό είναι το περιστατικό σε δημοτικό σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας, που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι έψιλον.

Συγκεκριμένα -και όπως μετέδωσε το κανάλι- το 10χρονο παιδάκι που πάσχει από καρκίνο, δέχτηκε Βullying από συμμαθητές του, με αποκορύφωμα την αφαίρεση του μαντηλιού που είχε στο κεφαλάκι του για να κρύψει την έλλειψη μαλλιών από τις θεραπείες.

Απλά δεν υπάρχουν λόγια να σχολιάσουμε περαιτέρω το περιστατικό, εάν και εφόσον είναι πραγματικό!!! Δυστυχώς η κοινωνία μας έχει πιάσει πάτο, και φυσικά την λιγότερη ευθύνη της έχουν οι συμμαθητές του άτυχου μικρού που του έκαναν το Βullying…

Δείτε επίσης⇒ Το ρεπορτάζ (βίντεο) για το ‘λεγόμενο’: «Βullying σε παιδί με καρκίνο σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας»

Προηγούμενο άρθροΜαχαίρωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα!
Επόμενο άρθροΤο ρεπορτάζ (βίντεο) για το ‘λεγόμενο’: “Βullying σε παιδί με καρκίνο σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και οι γονείς των παιδιών που δεν τους έχουν μάθει να σέβονται. Το παιδί αυτό δίνει αγώνα για ζωή.Πως το αντιμετώπισαν οι δάσκαλοι;. Εύχομαι να είναι ψευδή είδηση, διαφορετικά ………θα απογοητευτώ.

  2. Σε ένα σοβαρό κράτος, οι αρχές θα είχαν καλέσει για εξηγήσεις τους γονείς των παιδιών που προέβησαν σ´ αυτή την κατάπτυστη πράξη και θα ετίθετο και θέμα επιμέλειας αυτών. Η Ελλάδα βέβαια δεν είναι σοβαρό κράτος. Για την ακρίβεια, δεν είναι καν κράτος. Εύχομαι να είναι hoax η είδηση, πριν θρηνήσουμε και στη Φιλαδέλφεια ακόμα ένα παιδί όπως τον Γιακουμάκη στα Γιάννενα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.