Το ρεπορτάζ (βίντεο) για το ‘λεγόμενο’: “Βullying σε παιδί με καρκίνο σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας”

0

bulling-sxoleio-nea-fialdelfeia

Μετά την ανακοίνωση στο Facebook στις 7 Ιουνίου 10.15μ.μ., του σύλλογου για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες “ΦΛΟΓΑ”…

η τηλεοπτική εκπομπή Namaste της Ναταλίας Γερμανού στο τηλεοπτικό κανάλι Ε (έψιλον) σε ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαρίας Βλάχου για το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε –σύμφωνα με το ρεπορτάζ & την δημοσίευση της ‘ΦΛΟΓΑΣ’–  “αποκάλυψαν” ότι το δημοτικό σχολείο που συνέβη το περιστατικό σε 10χρονο μαθητή 5ης Δημοτικού, βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε το βίντεο του ρεπορτάζ της εκπομπής:

*Η εφημερίδα μας δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής ούτε το σχολείο που αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, ούτε αν το γεγονός έγινε σίγουρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προηγούμενο άρθρο“Βullying σε παιδί με καρκίνο σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας;;;”
Επόμενο άρθροΑ. Σιδηροπούλου: “Στο Εκκλησάκι του Άλσους Ν.Φ., ο Δήμος βάζει ‘σύνορα & φράχτες’ μετ’ επιβολής σε παπά & πιστούς!”*
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.