Καταδικάστηκε και ο πρόεδρος των Μικρασιατών Φ.Χ. & υπεύθυνος τοπικής εφημερίδας!

6

8618462198734698732Το τριμελές εφετείο κακουργημάτωνμαζί με τον Χάρη Τομπούλογλου έκρινε ένοχο και τον συγκατηγορούμενο και στενό συνεργάτη του, κύριο Χρήστο Τριανταφύλλου, με 5 έτη κάθειρξης και 7 μήνες με αναστολή στην έφεση.

Ο κ. Τριανταφύλλου είναι μάλιστα πρόεδρος του συνδέσμου Μικρασιατών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας αλλά και ο υπεύθυνος κατά νόμο-Διευθυντής της νεότευκτης τοπικής εφημερίδας “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”.

 

Προηγούμενο άρθροΑνασταλτική η ποινή του Χάρη Τομπούλογλου!
Επόμενο άρθροΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Fx: “Αξιολογήστε την Δημοτική αρχή του Δήμου Φ.Χ. μετά από 18 μήνες διοίκησης” (Συνολικά & Ατομικά)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η δικαιοσύνη απεφάνθη.
    Άμεση παραίτηση ΤΩΡΑ από τον Σύνδεσμο Μικρασιατών.
    Δεν είναι απλά υπόδικος αλλά καταδικασμένος και με τη βούλα της δικαιοσύνης.

  2. Κι αυτοί που τον επέλεξαν τι θα γίνουν; Ποιος έχει το αντίστοιχο πνευματικό και ηγετικό μέγεθος να τον αντικαταστήσει; Θα μείνουν χωρίς ταγό τόσοι άνθρωποι;

  3. Για να καταλαβετε για ποσο βλακες μας εχει ο βρακοφορος πηγε λεει να παιξει μουσικη στο Αμστερνταμ και του δώσανε λεει ενα κουτι που εγραφε Kalamatiano και δεν καταλαβε τι ειναι και το κρατησε για σουβενιρ. Ρε συ δεν τη πινουμε ολοι για να μας πουλας παπατζιλικια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.