Ανασταλτική η ποινή του Χάρη Τομπούλογλου!

2
234324532
Φωτογραφία αρχείου

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και τριών μηνών και χρηματική ποινή 40.300 ευρώ καταδικάστηκε ο Χάρης Τομπούλογλου από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων για το “φακελάκι” των 25.000 ευρώ το οποίο φέρεται να ζήτησε ως πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να μην κηρύξει έκπτωτη σε διαγωνισμό διαφημιστική εταιρεία που είχε αναλάβει την προώθηση του προγράμματος για την παιδική παχυσαρκία.

Ρεπορτάζ: Της Άννας Κανδύλη – Enikos.gr

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Ωστόσο παραμένει εκτός φυλακής αφού η έφεση του έχει αναστέλλουσα δύναμη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι δικαστές καταδίκασαν σε 5 έτη κάθειρξης και 7 μήνες με αναστολή στην έφεση τον συγκατηγορούμενο και στενό συνεργάτη του κ. Τομπούλογλου Χρήστο Τριανταφύλλου ενώ έκριναν αθώο τον κατηγορούμενο γιατρό Στέφανο Μιχαλάκο.

Θα αγωνίζομαι μέχρι το τέλος της ζωής μου για να αποδείξω την αθωότητα μου“, δήλωσε προς την έδρα ο Χάρης Τομπούλογλου μετά την έκδοση της απόφασης.

ΠΗΓΗenikos.gr/
Προηγούμενο άρθροΚαταδικάστηκε ο Χάρης Τομπούλογλου με φυλάκιση 8 ετών!
Επόμενο άρθροΚαταδικάστηκε και ο πρόεδρος των Μικρασιατών Φ.Χ. & υπεύθυνος τοπικής εφημερίδας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Για άλλη μια φορά φαίνονται τα συγκοινωνούντα δοχεία. Και επειδή πλέον ο κατάδικος στερείται πολιτικών δικαιωμάτων, αναμένουμε την εξαργύρωση της μούγκας στον ΤΕΝ ΤΕΝ στις εκλογές του 2019

    • Πολύ σωστά και με πρόλαβες γιατί το ίδιο ήθελα να σχολιάσω.
      Προσπάθησαν να παραμυθιάσουν τον κόσμο με δήθεν κόντρα.
      Ποιά κόντρα; Συγκοινωνούντα δοχεία. Τους συνδέουν πολλά.
      Και όλοι ξέρουν τι εννοώ. Δεν χρειάζεται περισσότερη εξήγηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.