Καταδικάστηκε ο Χάρης Τομπούλογλου με φυλάκιση 8 ετών!

2
tompoy
Φωτογραφία αρχείου

Σε 8 χρόνια και  3 μήνες φυλάκιση και αφαίρεση των πολιτικών του δικαιωμάτων καταδικάστηκε ο Χάρης Τομπούλογλου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, σύμφωνα με την Καθημερινή!

Όπως αναφέρει η “Kαθημερινή”, “κατηγορούνταν για τα 25.000 ευρώ που ζήτησε και πήρε τον Δεκέμβριο του 2013 από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο διαφημιστικής εταιρίας η οποία είχε αναλάβει έργο του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», στο οποίο ήταν πρόεδρος, χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ σχετικά με την προώθηση προγράμματος με την παιδική πυσαρκία.

Ο Χάρης Τομπούλογλου, που είχε διαγραφεί αυτομάτως, μετά τη σύλληψή του, από τα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, είχε ζητήσει και λάβει 25 χιλιάδες ευρώ από εταιρεία, ενώ η πράξη του είχε βιντεοσκοπηθεί από κρυφή κάμερα που είχαν τοποθετήσει άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου εμφανίζεται να παίρνει τα χρήματα σε φάκελο από διαφημιστική εταιρεία προκειμένου να συνεχιστεί η σύμβασή της με το νοσηλευτικό ίδρυμα στο οποίο ήταν διοικητής.”

Δείτε επίσης: “Ανασταλτική η ποινή του Χάρη Τομπούλογλου!

ΠΗΓΗkathimerini.gr
Προηγούμενο άρθροΑγγλος-κτήνος βίαζε τα 5 παιδιά του στην Κρήτη!
Επόμενο άρθροΑνασταλτική η ποινή του Χάρη Τομπούλογλου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Θα αποφανθεί η δικαιοσύνη» δεν λέγανε τόσο καιρό ο ίδιος και τα εναπομείναντα λιγοστά τσιράκια του?

    Ε λοιπόν η δικαιοσύνη απεφάνθη.
    Τώρα φερμουάρ ζάμα.

  2. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    (Ευτυχώς εδώ δεν είναι facebook για να σβήνονται οι αναρτήσεις και μετά να το παίζουν κάποιοι υπεράνω με δακρύβρεχτα υποκριτικά σχόλια).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.