Πέταξαν αυγά σε Λαπαβίτσα & Τσανάκα! (video)

1

lapavitsas-avgaΕπίθεση με αυγά δέχτηκαν ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Κώστας Λαπαβίτσας και η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξάνδρα Τσανάκα, στην πλατεία Καπνεργάτη, λίγο πριν ο γνωστός οικονομολόγος απευθύνει ομιλία. Την επίθεση έκανε νεαρός που τους κατηγόρησε ότι “έχουν μούτρα και μιλάνε”.

Σύμφωνα με το “Κόκκινο” ενώ η κ. Τσανάκα και ο κ. Λαπαβίτσας παραχωρούσαν συνέντευξη στα τοπικά μέσα, ο νεαρός τους προσέγγισε και πέταξε τα αυγά ενώ στη συνέχεια ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ τους και του, επίσης πρώην βουλευτή, Ηλία Ιωαννίδη, ο οποίος βλέποντας το περιστατικό τους προσέγγισε με σκοπό την απομάκρυνση του νεαρού.

Ο νεαρός, όπως φαίνεται και στο βίντεο, χρησιμοποίησε φράσεις όπως “ξεφτιλισμένοι θα έπρεπε να ντρέπεστε” και “δεν ψήφισα κανέναν, αλλά κωλοτούμπες δε θα ψηφίσω” κ.α.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ανταποκριτή του Κόκκινου με τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας,  Σωτήρη Σωτηριάδη, δήλωσε ότι “καταδικάζει εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής τέτοιες ενέργειες που στόχο έχουν να πλήξουν τη δημοκρατία και να μας γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω, σε μαύρες και ζοφερές μέρες που πέρασε ο τόπος μας κατά την περίοδο της δικτατορίας κι όχι μόνο”.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=EUkxkKWusDk

Προηγούμενο άρθροΤέσσερις νεκροί σε τροχαία σήμερα…
Επόμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.