Χαλκηδόνιο Ωδείο: Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο

0

Το Χαλκηδόνιο Ωδείο, ένα πρότυπο μουσικό εκπαιδευτήριο αναγνωρισμένο από το κράτος, συνεχίζει να χαράζει μία σταθερή πορεία στη μουσική εκπαίδευση, έχοντας πάντα στο επίκεντρο κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά.

Καταξιωμένοι σολίστ, καθηγητές και παιδαγωγοί, αλλά και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει μία ομάδα που διδάσκει όλα τα μουσικά όργανα, κλασικά, μοντέρνα και παραδοσιακά. Παράλληλα, υπάρχουν Τμήματα Φωνητικής, τμήματα για Κλασικό-Μοντέρνο Τραγούδι αλλά και Ορθοφωνίας σε ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας ενώ γίνεται προετοιμασία και για το Μουσικό Πανεπιστήμιο.

Η μουσική προπαίδεια και τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά (με τις ευφάνταστες θεματικές: Γερμανικά σε ΝΤΟ#, τα Μουσικά Ταξίδια του κ.ΣΟΛ και Ταξίδι στον Πλανήτη Μουσικόνιους, δίνουν τις σωστές βάσεις στα πρώτα μουσικά βήματα των παιδιών.

Ωστόσο τα μαθήματα αφορούν κάθε ηλικία και κάθε μουσικό γνωστικό πεδίο.  

Εργαστήρια Φωνητικής, Τραγουδοποΐας, Μελοποίησης και Στιχουργικής με γνωστούς καλλιτέχνες καλύπτουν όλα τα πεδία ενδιαφέροντος γύρω από τη Μουσική. Αξίζει να τονίσουμε ότι σε προηγούμενα εργαστήρια, ανάμεσα στους εισηγητές και τους προσκεκλημένους ήταν οι Οδυσσέας Ιωάννου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ρίτα Αντωνοπούλου,ο Θέμης Καραμουρατίδης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Γιώτα Νέγκα, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος,η Αφροδίτη Μάνου, η Λίνα Δημοπούλου, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Παράλληλα με τα παραπάνω, στο Χαλκηδόνιο Ωδείο λειτουργεί:

Τμήμα Ζωγραφικής, ενώ νέα εργαστήρια ανακοινώνονται στη διάρκεια της χρονιάς, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε στο site halkidonio.gr  αλλά και στην επίσημη σελίδα του Ωδείου στο Facebook (Halkidonio Odeio).

Δεν είναι τυχαία τα πολλά πρώτα βραβεία που έχουν αποσπάσει οι μαθητές του Ωδείου σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς και διεθνή φεστιβάλ. Ούτε και οι επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Πανεπιστήμιο.

Το Χαλκηδόνιο Ωδείο, εδώ και χρόνια είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εμάς και τις πραγματικές αξίες της μουσικής. Αν θέλετε να ανακαλύψετε κι εσείς αυτή τη μοναδική εμπειρία, τότε μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας με το Ωδείο και τους καθηγητές.

xalkidonio-logo-site1Πληροφορίες  Τηλ.επικοινωνίας : 2102530080 και 2102856196.

  1. Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλαδέλφεια τηλ.2102530080 και

2. Σολωμού 56 Μεταμόρφωση τηλ.2102856196

www.halkidonio.gr

Facebook: Halkidonio Odeio

Προηγούμενο άρθροΠέταξαν αυγά σε Λαπαβίτσα & Τσανάκα! (video)
Επόμενο άρθροΑπάντηση Κοπελούσου στη δήλωση Γεωργαμλή…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.