“Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ΔΕΝ παραχωρεί τα αποθεματικά του με Π.Ν.Π.”!

0

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας της Τετάρτης 22.04.2015 ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (Γκούμα, Γεωργαμλής, Παπανικολάου, Δούλος, ψήφισαν την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης) η παρακάτω πρόταση της διοίκησης:

Dimarheio“Η κυβέρνηση προχώρησε σε μια αιφνιδιαστική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, δεσμεύοντας τα αποθεματικά των Δήμων.

Κατανοούμε τις ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφώσει οι εκβιασμοί των δανειστών, προκειμένου η κυβέρνηση να αναγκασθεί να υπογράψει ένα νέο Μνημόνιο.

Όμως από θέση αρχής αρνούμαστε να αποδεχθούμε τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου καθ΄ οιονδήποτε τρόπο.

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση παραβιάζει την αυτοτέλεια των Ο.Τ.Α., η οποία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη.

Γι αυτό και το Δ.Σ. Φ.-Χ. δεν θα προχωρήσει σε παραχώρηση των αποθεματικών του Δήμου πριν προηγηθεί διάλογος των θεσμικών οργάνων των Ο.Τ.Α. με την κυβέρνηση και υπάρξει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επί του θέματος.”

Προηγούμενο άρθροΆγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος – Aποκεφαλίστηκε στις 23 Απριλίου 303μ.χ.
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο: Βίντεο με ότι ειπώθηκε για τον Κένταυρο την Κατάληψη & όχι μόνο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.