Απίστευτες καταστάσεις & “Προπηλακισμοί” στο Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης!!! (videos)

0

ds-23.04.2015Στην προαναγγελία μας για το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης γράφαμε: «Απρόβλεπτο»… προβλέπεται να είναι το σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας… εκτός από τα 26 θέματα της ημερησίας διάταξης, θα συζητηθούν εκτός δύο «καυτά» θέματα της τοπικής μας επικαιρότητας. Εκτός ημερησίας η κατεδάφιση του “Κένταυρου” που βρίσκεται πλέον υπό κατάληψη και το 12 θέμα της Η.Δ., αναπροσαρμογή τελών Πρωτομαγιάς (ενοικίαση πάγκων στους μικροπωλητές). Θέμα για το οποίο τις τελευταίες μέρες η κατάσταση έχει ξεφύγει

Το συμβούλιο ξεκίνησε στις 7.15μμ και μέχρι τις 12.10πμ της επόμενης ημέρας το συμβούλιο “απασχολήθηκε” μόνο με θέματα εκτός ημερησίας διάταξης!!! Με την πρόταση της διοίκησης για άμεση κατεδάφιση του “Κένταυρου” & τα γεγονότα με την κατάληψη του κτηρίου. Δείτε ΕΔΩ βίντεο-ρεπορτάζ του Fx.

Και με το θέμα εκτός ημερησίας διάταξης που έφερε στο συμβούλιο η “Λαϊκή Συσπείρωση” που αφορά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία η κυβέρνηση υποχρεώνει τους Δήμους να μεταφέρουν τα ταμειακά τους αποθέματα στην Τράπεζα της Ελλάδας. Στην πρόταση της Λ.Σ. είχαμε και την πρώτη μεγάλη διαφοροποίηση ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης. Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία για το αν θα συζητηθεί ή όχι στο συμβούλιο. Η πρόταση του Προέδρου Γ. Πάνου ήταν να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση. Όμως οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Γαβριηλίδης, Παπακώστας, Αντωναρόπουλος, Αντωνόπουλος, Γαλαζούλα, Χαραμαρά & Δούλος, ψήφισαν την άμεση συζήτηση του θέματος. Μαζί με τους ψήφους της αντιπολίτευσης η πρόταση της Λ.Σ. υπερψηφίστηκε και η συζήτηση ξεκίνησε…

Και φτάσαμε τα ξημερώματα της Πέμπτης για να ξεκινήσει η κανονική ροή του Δ.Σ. (θέματα Η.Δ.). Ξεκίνημα που έγινε μετά από απόφαση του σώματος από το 12ο θέμα “αναπροσαρμογή τελών Πρωτομαγιάς (ενοικίαση πάγκων στους μικροπωλητές), λόγω και της -από πολύ νωρίς- μαζικής παρουσίας των “μικροπωλητών” στην αίθουσα. Παρουσία που έκαναν έντονη από το ξεκίνημα της συνεδρίασης (7.30μμ) με τις συνεχόμενες διακοπές των ομιλούντων δημοτικών συμβούλων, με βωμολοχίες, απειλές και λεκτικούς προπηλακισμούς. “Συμπεριφορές” που κορυφώθηκαν όταν ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση – παζάρι στην ουσία– του θέματός τους! Και όταν λέμε “παζάρι” εννοούμε ΠΑΖΑΡΙ… για να μειωθεί η τιμή των πάγκων τους. Και μετά τις 2.15πμ που τελείωσε το “παζάρι” με την αποχώρηση των “μικροπωλητών” εν μέσω απειλών τους για “Κατάληψη του Δημαρχείου”(!!!), ξεκίνησε η κανονική ροή των υπόλοιπων θεμάτων της ημερησίας διάταξης. Δείτε ΕΔΩ βίντεο-ρεπορτάζ του Fx.

Και το συμβούλιο τελείωσε γύρω στις 5.00+ το πρωί…

Προηγούμενο άρθροΦόβοι για άγριο έγκλημα μετά τον εντοπισμό μηχανής του κιμά μέσα στην οποία εντοπίστηκε ένα δόντι
Επόμενο άρθροΤώρα: Φωτιά σε εργοστάσιο του Βόλου. Μέχρι στιγμής ένας νεκρός, φόβοι και για άλλους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.