Νόνη Δούνια: Για να θυμούνται οι παλιοί…και να μαθαίνουν οι νέοι!

1

Η δική μας Monica Belucci χρησιμοποίησε τον τίτλο για να μπει με το δεξί στο χώρο του modeling, την εποχή που αυτό ήταν στα ντουζένια του.

Όπως ακριβώς χρησιμοποίησε τις σέξι φωτογραφήσεις για να καρφωθεί για τα καλά στον εγκέφαλο οποιαδήποτε αναγνώστη είχε την ευτυχία να την δει ξαπλωμένη στις σελίδες κάποιου περιοδικού.

Η ίδια σχολιάζει την επιτυχία της ως εξής  ‘Δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και τα χρόνια που έμεινα στον χώρο, έμεινα γιατί ήμουν πολύ καλή στη δουλειά μου. Δηλαδή, για παράδειγμα, ήμουν συνεπής, ήμουν στην ώρα μου, κάτι που δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα’.

Όσον αφορά το μεγαλείο των ανατομικών της προσόντων, αυτό είναι τέτοιο που οποιαδήποτε λεκτική επεξήγηση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το φτηνύνει.

Αυτό που ήθελε λίγο πιο εκπαιδευμένο μάτι για να παρατηρήσεις εκείνη την εποχή ήταν η ποιότητα του χαρακτήρα της, η φυσική της ευγένεια και ο ιδιαίτερος –κοφτός και αποτελεσματικός- τρόπος που είχε να γειώνει οποιοδήποτε τολμούσε να επιχειρήσει το ένα βήμα παραπάνω.


oneman.gr

Προηγούμενο άρθροΕλληνική επανάσταση στα φωτοβολταϊκά…
Επόμενο άρθροΠαυλοπέτρι(Ελαφόνησο-Λακωνίας): Η Αρχαιότερη βυθισμένη πόλη!(Video-Ντοκιμαντέρ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.