Έπεσαν μολότοφ στην Πατησίων μετά από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

0

Έριξαν μολότοφ μέσα από το Πολυτεχνείο – Οδοφράγματα στη Στουρνάρη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν νωρίτερα σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Πατησίων μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, ενάντια στο νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, καθώς άγνωστοι πετούσαν μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις μέσα από το Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι είχαν στήσει οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη, ενώ ακολούθως διμοιρίες των ΜΑΤ συγκεντρώθηκαν έξω από το πανεπιστημιακό ίδρυμα.

 

ΠΗΓΗPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθροΣτέφανος Κασσελάκης: Πρότεινε να γίνουν τα αλβανικά γλώσσα επιλογής στα σχολεία και τα ελληνικά στην Αλβανία
Επόμενο άρθροΈπεσε κολώνα της ΔΕΗ απο τους δυνατούς ανέμους στον δρόμο Ελευθερίου Βενιζέλου της Νέας Ιωνίας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.