«Μόλις ολοκληρώσουμε τις επενδύσεις μας, η ΑΕΚ θα ανήκει στο Top-10 της Ευρώπης»

0

Σημαντικές αποκαλύψεις και μεγάλες ατάκες από τον μεγαλομέτοχο της AEK Betsson, Μάκη Αγγελόπουλο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Για όλους και για όλα μίλησε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Betsson, Μάκης Αγγελόπουλος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος σε μια μεγάλη συνέντευξη στην ΕΡΑ Sport και την εκπομπή «Πρόσωπα», μίλησε για τα φαινόμενα βίας στον Ελληνικό αθλητισμό, για τις αναμνήσεις του από όταν ήταν μικρότερος από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Περιέγραψε πώς έφτασε να πάρει τα ηνία της Ένωσης για να την επαναφέρει στα κύπελλα και το παιδικό του όνειρο, όπως και για τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Τέλος έριξε και την «βόμβα» ότι σύντομα θα ανακοινώσει συνεργασία με έναν παγκόσμιο κολοσσό, από την οποία θα έχει άμεσα οφέλη και η μπασκετική ΑΕΚ.

Τι είπε μεταξύ άλλων ο Μάκης Αγγελόπουλος:

Για την Ευρωλίγκα: «Δυστυχώς ζούμε σε ένα περιβάλλον στο μπάσκετ, που μια ιδιωτική διοργάνωση δίνει εγγυημένα ποσά σε κάποιες ομάδες και αυτό είναι ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού. Περιμένουν την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου που θα καθορίζει του κανόνες του παιχνιδιού και αυτή ίσως θα είναι αρχή για το τέλος του σχίσματος στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Για την ταινία 1968: «Είναι ένα από τα πράγματα που αισθάνομαι περήφανος. Έπεισα τον Τάσο Μπουλμέτη να φτιάξουμε μια ταινία που αρχικά θα λεγόταν «Ρήγμα στο χρόνο» γιατί έγιναν πολλά κοσμογονικά γεγονότα εκείνη την χρονιά. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που έφερε τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με πολύ μεγάλη επιτυχία».

Για το γήπεδο: «Είμαι υπερήφανος για το γήπεδο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ μετά από 14 διαφορετικά γήπεδα να καταφέρει την παραχώρηση του Ολυμπιακού ακινήτου. Είχαμε την ατυχία με το πρώτο λοκντάουν και πήγαμε πίσω με τα επιχειρηματικά μας σχέδια. Παραλάβαμε ένα χρέπι και κάναμε μεγάλες επενδύσεις για να το φέρουμε σε μια καλή κατάσταση. Τώρα βρισκόμαστε στην δεύτερη φάση, με την αρένα, θα αλλάξουμε τα χρώματα, ενώ και εκτός έχουμε σχέδια για να δημιουργήσουμε 1-2 θεματικά πάρκα, τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό στην Αττική».

Για τους στόχους του για την ομάδα: «Εκτιμώ ότι αυτήν την στιγμή η ΑΕΚ είναι μέσα στα τοπ-20 brand της Ευρώπης. Με τις επενδύσεις που ετοιμάζουμε στο γήπεδο, που δεν θα είναι μόνο τα θεματικά πάρκα, προσπαθούμε να λύσουμε το θέμα της πρόσβασης στο γήπεδο, εκτιμώ ότι όταν ολοκληρωθούν όλα αυτά η ομάδα μας θα ανήκει στις τοπ-10 ομάδες της Ευρώπης».

ΠΗΓΗSDNA
Προηγούμενο άρθροAπείλησαν με όπλο μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ και τον λήστεψαν
Επόμενο άρθροΓιάννης Τομπούλογλου για την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.