Γιάννης Τομπούλογλου για την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου

0

Δήλωση του εκλεγμένου Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη
Τομπούλογλου:

Έλαβα γνώση της ανακοίνωσης του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και θεωρώ πως όσα περιγράφουν καταδεικνύουν για ακόμα μια φορά την άσχημη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα οικονομικά του Δήμου.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η καθημερινή συμβολή των εργαζόμενων στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας και αντιλαμβάνομαι πλήρως την οργή καθώς και το σκεπτικό με βάση το οποίο πήραν τις αποφάσεις τους για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους. Ωστόσο, θέλω να τους καλέσω να επιδείξουν υπευθυνότητα, και να μην αφήσουν την πόλη στο έλεος των σκουπιδιών τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Αγαπητοί εργαζόμενοι στο Δήμο μας, σας παρακαλώ να ξανασκεφτείτε τον τρόπο διαμαρτυρίας σας, ώστε αυτός να μην επηρεάσει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, το επίπεδο της ποιότητας ζωής των Φιλαδελφειωτών και των Χαλκηδονιωτών.

Για τα λάθη του παρελθόντος, είναι κρίμα οι συμπολίτες μας να περάσουν τις φετινές γιορτές με τις γειτονιές μας «πνιγμένες» στα σκουπίδια.

Γιάννης Τομπούλογλου

Προηγούμενο άρθρο«Μόλις ολοκληρώσουμε τις επενδύσεις μας, η ΑΕΚ θα ανήκει στο Top-10 της Ευρώπης»
Επόμενο άρθροΗ επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.