Πρώτη παρουσία του στη ΦΕΑ για τον νέο δήμαρχο Γιάννη Τομπούλογλου

0

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών ο νεοκλεγείς δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο κος Γιάννης Τομπούλογλου έδωσε το παρόν στην αναμέτρηση της ΦΕΑ με τον Πανελευσινιακό το απόγευμα του Σαββάτου 21/10 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της National League 1.

Παρότι η θητεία του θα ξεκινήσει στις αρχές του Γενάρη ο Γιάννης Τομπούλογλου έδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα που υπάρχουν στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος”. Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Κώστας Ρωμοσιός και ο υπεύθυνος Τύπου Ιωάννης Νοταράς υποδέχθηκαν τον νέο δήμαρχο και ήταν εκείνοι που απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε ο κος Τομπούλογλου.

Από την πλευρά του ο τελευταίος, άκουσε με ενδιαφέρον όλα όσα του μετέφεραν τα μέλη της ΦΕΑ και εξέφρασε την επιθυμία να έχει εκ νέου συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Κατά την διάρκεια μάλιστα της αναμέτρησης έδειξε αρκετό ενθουσιασμό σε καλές φάσεις και κυρίως σε εύστοχα σουτ της ομάδας της ΦΕΑ. Τον νέο δήμαρχο συνόδευαν μέλη του συνδυασμού του, οι κύριοι Χρήστος Δεστούνης και Γιώργος Κελλίδης, οι οποίοι έδειξαν κι αυτοί εξίσου έντονο ενδιαφέρον για την πορεία της ομάδας.

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση Τομπούλογλου, για την δημοτική δομή Σίτισης απόρων στη Ν. Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν δύο άνδρες στη Νέα Χαλκηδόνα για παράνομη οπλοφορία
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.