Συνελήφθησαν δύο άνδρες στη Νέα Χαλκηδόνα για παράνομη οπλοφορία

0

Αστυνομικοί της ΟΠΕΚ στις 23/10/2023 σταμάτησαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες 37 και 36 ετών.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε τσαντάκι το οποίο περιείχε ένα όπλο με γεμιστήρα και 7 φυσίγγια, χωρίς σειριακό αριθμό ( serial number ). Επίσης πίσω απο το κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε άλλο ένα πιστόλι με 13 φυσίγγια στο γεμιστήρα του, σουγιάς και ανιχνευτής εντοπισμού γεωγραφικής θέσης. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των 2.040 ευρώ, 100 δολάρια ΗΠΑ και 100 ντίρχαμ Μαρόκου.

Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, όπου επιλήφθηκε προανακριτικά των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων. Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων τους προέκυψε ότι ο 37χρονος τελούσε υπό περιοριστικούς όρους λόγω σύλληψης του για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

Προηγούμενο άρθροΠρώτη παρουσία του στη ΦΕΑ για τον νέο δήμαρχο Γιάννη Τομπούλογλου
Επόμενο άρθροΓ. Βούρος: “Ένα μεγάλο έργο για την πόλη, το άλσος και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ”
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.