Δήμαρχος ΝΦ-ΝΧ Γιάννης Βούρος: Πολλά μπράβο σε όλους!

0

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Μετά τον τίτλο του πρωταθλήματος της Super League η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ κατέκτησε σήμερα 24 Μαΐου 2023 στον τελικό του Βόλου και το Κύπελλο Ελλάδος. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «1939, 1978, 2023. Μία εντυπωσιακή χρονιά για την Ένωση ολοκληρώθηκε σήμερα με τον ιδανικότερο τρόπο. Το 3ο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου είναι γεγονός! Θερμά συγχαρητήρια στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη, στα μέλη της διοίκησης, στον προπονητή, στο τεχνικό επιτελείο και φυσικά στους αθλητές του “δικεφάλου”. Αποδείχθηκε την φετινή σεζόν με τον πλέον εμφατικό τρόπο πόσο σημαντικό είναι να επιστρέφεις και να αγωνίζεσαι στο σπίτι σου – στο σπίτι μας! Πολλά μπράβο σε όλους!».

Προηγούμενο άρθροΟδυσσέας Κουρτέσης: Εθνικές Εκλογές 2023: Μύθοι και συμπεράσματα
Επόμενο άρθροΗ Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού “Φιλιώ Χαϊδεμένου” του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.