Βραδιά νεολαίας με τους Goin’ Through και τον Ισορροπιστή στη Νέα Ιωνία

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βραδιά νεολαίας με τους Goin’ Through και τον Ισορροπιστή στη Νέα Ιωνία

Μια βραδιά αφιερωμένη στη νεολαία της πόλης διοργανώνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας με τη φαντασμαγορική συναυλία των Goin’ Through και του Ισορροπιστή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στον πεζόδρομο Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Το αγαπημένο ελληνικό hip-hop/rap συγκρότημα και ο δημοφιλής ράπερ ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται για να ξεπεράσουν τα μουσικά τους όρια και να ξεσηκώσουν τους νέους της Νέας Ιωνίας.

Η συναυλία έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό και διοργανώνεται στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας που ξεκίνησαν στις 9 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 29 Δεκεμβρίου.

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη βραδιά!

Προηγούμενο άρθροΑυτοψία στα έργα που υλοποιούνται επί της οδού Καππαδοκίας, πέριξ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος ΝΦ-ΝΧ Γιάννης Βούρος
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικες ευχές απο το ΠΠΙΕΔ & το Μουσείο “Φιλιώ Χαϊδεμένου”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.