Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Πλατεία Σημηριώτη στη Νέα Ιωνία

0

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Πλατεία Σημηριώτη

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας δίνει το σύνθημα για την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων με την καθιερωμένη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πόλη μας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στην πλατεία Σημηριώτη, φωτίζοντας με Χαρά, Ελπίδα και Αισιοδοξία όλους μας.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες μελωδίες και εορταστικές δράσεις με τη συμμετοχή των Χορωδιών του ΟΠΑΝ (παιδική-νεανική και παραδοσιακή), της Χορωδίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, της Φιλαρμονικής του Δήμου Νέας Ιωνίας και του προγράμματος Dance Work Out του Ο.Π.Α.Ν.

Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων!

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Ηρακλείου Αττικής ανάβει δύο Χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πόλη με Cadjo Dilo, παιδικό πρόγραμμα και Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Επόμενο άρθροΣτον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας γινόμαστε και φέτος Αϊ Βασίληδες!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.