Στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας γινόμαστε και φέτος Αϊ Βασίληδες!

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συμμετέχει σε μία ακόμη δράση του«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Για έναν κοινό καλό σκοπό, για περισσότερα παιδικά χαμόγελα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πολλοί γονείς, αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει.

Για αυτό, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ!

Σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», διοργανώνουμε δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων, ώστε και φέτος κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς το δώρο του.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00, στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου της πόλης μας (Λ. Δεκελείας 97).

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως μπορούν να προσφέρουν για τα παιδιά του Δήμου μας δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο ονειρεύεται και περιμένει να δει το κάθε παιδί.

 

Σας περιμένουμε όλες και όλους!!!

Προηγούμενο άρθροΦωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Πλατεία Σημηριώτη στη Νέα Ιωνία
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση τμήματος Πίνγκ Πόνγκ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.