Ευχές στους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων απο τον Δήμαρχο ΝΦ-ΝΧ & τον Αντιδήμαρχο παιδείας & προσχολικής αγωγής

0

Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα ΕΠΑΛ, ενώ αύριο αρχίζουν και οι  Εξετάσεις για τα Γενικά Λύκεια. Μια δύσκολη πορεία προετοιμασίας για τους τελειόφοιτους μαθητές των Λυκείων φτάνει στο τέλος της και την ίδια στιγμή μια απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης εκκινεί.

Ευχή μας είναι οι μαθητές να ξεπεράσουν το φυσιολογικό άγχος που πιθανόν νιώθουν, ιδιαιτέρως στην αρχή της ψυχοφθόρου αυτής διαδικασίας, και να οπλιστούν με θάρρος, ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή για την κατάκτηση του στόχου τους που δεν είναι άλλος από την είσοδο στη σχολή επιλογής τους.

Ακόμη, όμως, και για όσους υποψηφίους δεν επιτύχουν τον επιθυμητό στόχο, τίποτα δεν τελειώνει εδώ.

Υπάρχει ευτυχώς πληθώρα επιλογών και πάντα μια δεύτερη ευκαιρία.

Η ενήλικη ζωή τους και οι πολλαπλοί δρόμοι που ανοίγονται μπροστά τους τώρα μόλις αρχίζουν.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

 

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-                        Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής

Νέας Χαλκηδόνας                                                                 Αγωγής

Γιάννης Βούρος                                                        Τάσος Κωνσταντινίδης

Προηγούμενο άρθροΈτος Μικρασιατικού Ελληνισμού: «15 χρόνια μετά την γιαγιά Φιλιώ Χαϊδεμένου» – εκδήλωση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΠροσωρινή τροποποίηση των δρομολογίων των λεωφ. γραμμών 421, 619, Β9, 755, 755Β και των τρόλεϊ 3 και 6 λόγω των εκδηλώσεων για τον 10ο Αγώνα δρόμου «Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ – γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου», την Κυριακή 05/06/2022
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.