Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση στήριξης και αλληλεγγύης

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση στήριξης και αλληλεγγύης προς τον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας, την Πέμπτη 5 Μαΐου, στο χώρο του Δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Από τις 10π.μ. έως τις 6μ.μ. όλοι μαζί καταφέραμε και γεμίσαμε το φορτηγό της Περιφέρειας Αττικής με φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακους, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη κουζίνας και ρούχα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συμπολίτισσες και στους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε ένα ακόμα κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και συμμετείχαν στην δράση που συνδιοργανώσαμε με το «Όλοι μαζί μπορούμε» και την Περιφέρεια Αττικής» δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Την δράση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης και συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κανταρέλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, ο Εντελμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ψηφιακής Μετάβασης & Πληροφορικής Ηλίας Τάφας, καθώς και η πρόεδρος των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ. Έλλη Καρακούλη.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθροΣύναξη Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Διασωζούσης και πάντων των εν Ιωνία, Καππαδοκία, Πισιδία και Ν. Ιωνία τιμωμένων Αγίων στη Ν. Ιωνία
Επόμενο άρθρο1ο Παιδικό – Νεανικό Τουρνουά “Ανοιξη 2022” – 15-29 Μαϊου 2022
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.