You Nails Switzerland Νέα Φιλαδέλφεια / Μανικιούρ-Πεντικιούρ

0

T

o κατάστημα You Nails βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια στην οδό Λεωφ. Δεκελείας 128 , τηλ επικοινωνίας 21 0258 3782

Η Ιδιοκτήτρια των You Nails

Η Γεωργία Μουτζάλα, αισθητικός και ιδιοκτήτρια των You Nails Switzerland στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς την τελευταία δεκαετία.

Ο Στόχος της επιχείρησης

Στόχος είναι να προσφέρει, με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, εξατομικευμένη εμπειρία περιποίησης στους πελάτες , σεβόμενοι την προσωπικότητα και τις ανάγκες τους.
Το φιλόξενο περιβάλλον του χώρου, με ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο design, δημιουργεί μια χαλαρωτική και φιλική διάθεση που συμβάλει σε μια ξεχωριστή εμπειρία ανανέωσης.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους, τηρώντας  πάντα όλους τους κανόνες υγιεινής και απόλυτα προσηλωμένοι στις αξίες και τις αρχές των You Nails Switzerland το εξειδικευμένο προσωπικό μας με αγάπη και αφοσίωση εγγυάται να προσφέρει την απόλυτη αίσθηση φροντίδας και περιποίησης.

Από μια απλή περιποίηση νυχιών ( άνω και κάτω άκρων) και υπηρεσίες αισθητικής (βλεφαρίδες, φρύδια, αποτρίχωση) έως και μία νυφική προετοιμασία ο/η πελάτης μπορεί  να βρει στο χώρο μας αυτό που του/της ταιριάζει  σε κάθε περίσταση.

 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ YOU NAILS ΣΤΟ FB ΕΔΩ


F.: You Nails Email: nfyounails@yahoo.com

 

Προηγούμενο άρθροΟ ορειβάτης Αντώνης Συκάρης έχασε τη ζωή του, σε ηλικία 60 ετών
Επόμενο άρθροΓκράφιτι για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.