Γκράφιτι για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

0

Γκράφιτι στη Νέα Ιωνία για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηρακλείου και Παπαγούλη, δίπλα στο Επισκοπικό Μέγαρο

Την προκυμαία της Σμύρνης στις φλόγες και τη μάνα από μία ιστορική φωτογραφία από τη Γενοκτονία περιλαμβάνει το επετειακό γκράφιτι που έγινε σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, στη συμβολή των οδών Ηρακλείου και Παπαγούλη, δίπλα στο Επισκοπικό Μέγαρο.

Πρόκειται για μία δράση που εντάσσεται στις επετειακές εκδηλώσεις της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, σε συνεργασία με το ΚΕΜΙΠΟ.

Μάλιστα, το έργο φαίνεται να επιμελήθηκε προσωπικά ο μητροπολίτης Γαβριήλ, ενώ ο δήμος διέθεσε το ανυψωτικό μηχάνημα για την κατασκευή του.

πηγη

Προηγούμενο άρθροYou Nails Switzerland Νέα Φιλαδέλφεια / Μανικιούρ-Πεντικιούρ
Επόμενο άρθροΑυτοψία fx-news : Ο νέος χώρος που θα φιλοξενηθούν τα αδέσποτα ζώα του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.