Θερμαινόμενος χώρος στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (10/03 – 14/03)

0

Έπειτα από την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού, με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες τις προσεχείς ημέρες και στην περιοχή της Αττικής, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα και ανοίγει το χώρο του ΚΑΠΗ της Νέας Χαλκηδόνας (Ελ. Βενιζέλου 46), προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη (άστεγοι, πολίτες με επισφαλή κατοικία).

Ο χώρος θα λειτουργήσει  από τις 8 το πρωί της Πέμπτης (10/03/2022) έως τις 8 το πρωί της Δευτέρας (14/03/2022), οπότε και θα επανεκτιμηθούν οι καιρικές συνθήκες.

 

  • Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας:

Μ. Κουτσάκης (τηλ. επικοινωνίας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης: 6907712068)

Προηγούμενο άρθροΣυγκλονιστική η ανταπόκριση πολιτών και φορέων της Νέας Ιωνίας στο κάλεσμα του Δήμου για τη συγκέντρωση τροφίμων προς τον λαό της Ουκρανίας
Επόμενο άρθροΣε νέα φάση υπηρεσιακής ετοιμότητας μπαίνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.