Πρωτοπόρος και αήττητος ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

0

Πρωτοπόρος και αήττητος ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην κατηγορία αντιμετωπίζει αυριο Κυριακή 28/11 στις 11 00 τα Σούρμενα στο γήπεδο του ελληνικού

Δεν σταματάει πουθενά ο Άτταλος που επικράτησε την προηγ. αγωνιστική στο ντέρμπι με το Ηρακλειο, παραμένοντας στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Στα υψηλά κίνητρα που μπορεί να έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εν προκειμένω των Σουρμένων, όταν αγωνίζονται κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο ενός πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο Γιάννης Τάπρατζης.

Μιλώντας στο Soccerlive για το ματς της Κυριακής (28/11), ο έμπειρος προπονητής σημείωσε: «Είναι μία πρόκληση που παίζουμε με τον πρωτοπόρο και αήττητο του πρωταθλήματος. Ο Άτταλος είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και σίγουρα θα θέλαμε να είμαστε οι πρώτοι που θα του σπάσουμε το αήττητο. Άλλωστε, όταν παίζεις με τον πρώτο πάντα υπάρχει κίνητρο. Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : “Αστική Ανάπλαση”
Επόμενο άρθροΕθνικό Ιστορικό Μουσείο – Παρουσίαση έκδοσης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.