“Έφυγε” ο αντιπρόεδρος του Ιωνικού ΝΦ – Δήλωση Απόστολου Κόντου

0

Για την απώλεια του ιστορικού αντιπροέδρου του πενθεί η οικογένεια του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Κώστας Παπαδουκάκης έφυγε από τη ζωή υπηρετώντας για πάνω από πενήντα χρόνια τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού για την απώλεια

Ο Κώστας Παπαδουκάκης από σήμερα δεν είναι πια κοντά μας. Ο άνθρωπος που υπηρέτησε το σύλλογο για πάνω από πενήντα χρόνια, «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων. Ο άνθρωπος που ήταν η ψυχή και η καρδιά του αντρικού τμήματος μπάσκετ έγραψε τον επίλογό του στα τόσα χρόνια προσφοράς. Η αγάπη του για τον Ιωνικό και για τους ανθρώπους του ήταν μη μετρήσιμη και ανιδιοτελής. Αξιοπρεπής, με ήθος και άριστος γνώστης του αθλήματος, έχοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο στο σύλλογο της καρδιάς του. Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο. Οι άνθρωποι που τον γνώριζαν χρόνια, αρνούνται να το αποδεχτούν.

Αγαπημένε μας και καλέ μας φίλε Κώστα, θα είσαι για πάντα κοντά μας. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας. Θα είσαι για πάντα «ΠΑΡΩΝ» σε οποιοδήποτε δραστηριότητα του συλλόγου. Ήδη… μας λείπεις.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σύλλας Χρήστος, ο επίτιμος πρόεδρος Απόστολος Κόντος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φανερά συντετριμμένοι, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/1/2021 και ώρα 12:30 μμ στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.

Καλό σου ταξίδι… αγαπημένε μας και παντοτινέ μας φίλε Κώστα μας.

Η διοίκηση του Ιωνικού αποφάσισε:

Να κηρυχθεί στον Σύλλογο τριήμερο πένθος,
Να κυματίζει η σημαία μεσίστια κατά τη διάρκεια του πένθους,
Να καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του,
Να διοργανωθεί Τουρνουά με την ονομασία «Κώστας Παπαδουκάκης».

Δήλωση Απόστολου Κόντου

Συντετριμμένος δήλωσε στην Fx-news ο Απόστολος Κόντος, για τον χαμό του φίλου και συνοδοιπόρου του -από τα μαθητικά χρόνια- Κώστα Παπαδουμάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως “ογκόλιθο” του Ιωνικού και του Φιλαδελφειώτικου αθλητισμού

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Δωρεάν γρήγορα τεστ κορωνοϊού την Τρίτη (26/01)
Επόμενο άρθροΔεσμεύσεις 2016 – “ψηφοθηρία” 2021- Λύσεις;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.